Iš Londono parskridusį jonavietį tramdė ašarinėmis dujomis

Neblaivų iš Londono į Kauną atskridusį keleivį pasieniečiams teko tramdyti ašarinėmis dujomis ir surakinti antrankiais, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Pirmadienį vakare Kauno oro uoste dirbančius VSAT pareigūnus oro uosto operatyvinis dispečeris informavo apie konfliktą iš Londono atskrendančiame lėktuve. Jo įgulos nurodymams nepakluso ir netinkamai elgėsi vienas iš keleivių, keldamas pavojų skrydžio saugumui.

Vos tik lėktuvas nusileido Kaune, į saloną įėję du pasieniečiai išvydo akivaizdžiai neblaivų vyrą, kuris beveik nesiorientavo aplinkoje. Pareigūnų išvestas iš lėktuvo ir lydimas į tarnybines patalpas keleivis necenzūriniais žodžiais plūdo pasieniečius, jiems grasino. Net ir sunkiai bepastovėdamas ant kojų, jis priešinosi pareigūnams.

Paaiškėjo, kad tai Anglijoje šiuo metu nuolat gyvenantis Jonavoje registruotas lietuvis.

Pasieniečių uždarytas į laikino sulaikymo kamerą jis ir toliau elgėsi agresyviai. Vyras spardė kameros duris, daužė čia stovintį gultą, triukšmavo. Kai į kamerą įėję pasieniečiai jam nurodė liautis, girtas chuliganas kelis kartus bandė smogti pareigūnams. Tuomet šie panaudojo ašarines dujas ir sulaikytąjį surakino antrankiais.

Netrukus į oro uostą atvyko Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, kuriems pasieniečiai perdavė Anglijoje gyvenantį jonavietį.


Šiame straipsnyje: Kauno oro uostasgirtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

kns

kns portretas
Reikėjo ne tik ašarines panaudoti, bet ir bananais pavaišinti

CHA

CHA portretas
Grizo asas is jobnavos su pilna terba svaru -:)))))

vaje

vaje portretas
kokia gėda ir vėl Jonavietis (: raudonuoju už jį
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių