Liftams daugiabučiuose namuose šaltis nekenkia?

Daugiaaukščiuose namuose gyvenantys klaipėdiečiai pastebėjo, kad, spaudžiant šalčiui, sunkiau pradėjo varstytis liftų durys.

„Ryte leidausi, tai buvo labai nejauku. Lifto durys užsidarė labai lėtai. Bijojau, kad neužstrigčiau. Anksčiau taip tikrai nebuvo“, – pasakojo viename Kretingos gatvės name gyvenanti moteris.

Klaipėdietės manymu, kad tam įtakos turi didelis šaltis: „Laiptinėje šalta, matyt, ir liftą paveikė“, – svarstė moteris.

Įmonės „Klaipėdos liftas“ inžinierius Kazimieras Kazakevičius aiškino, jog šaltis liftams didelės įtakos neturi. Gedimų skaičius nėra išaugęs.

„Prieš 20 metų būdavo visokių anekdotų. Užšaldavo tepalas. Dabar perėjome prie geresnių. Abejoju, kad lifto veikimas būtų susijęs su šalčiu. Laiptinės šildomos. Pro plyšius šiluma iš koridoriaus patenka ir į lifto šachtą. Joje tikrai nėra tokia temperatūra kaip lauke“, – pabrėžė inžinierius.


Šiame straipsnyje: liftasšaltis

NAUJAUSI KOMENTARAI

E-sim

E-sim portretas
Atsirado neseniai zaidimas E-sim. Ar nori but karininku ar verslininku ar politiku arba net prezidentu? Ir nesvarbu kiek tau metu! Padek Lietuvai dabar! e-sim.org/lan.3866/

klp

klp portretas
ka jis cia kliedi - specialistas atsirado . zinau simonaitytes vienam name yra atjungtas sildymas laiptines , . o vingio gatveje 43 name jau kelios dienos liftas nedirba ir dar skelbime prierasas yra kad nedirbs iki 8d.

Liftas

Liftas portretas
To Klp: Vingio 43 liftas dirba nuvaryk ir paziurek jei netiki. O iki vasario 8 d. vykdomas jo remontas, tai ir parasyta kad gali neveikt tom dienom darbo valandom. Ismokyt skaityti pagaliau!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių