„Lietuvos talentų“ nugalėtojas jau ruošiasi persikraustyti į Vilnių

Sekmadienį po keturis mėnesius trukusių didžiojo Lietuvos talentų paieškų, džiaugsmo ašaras sunkiai tramdė 26-erių metų Marius Petrauskas iš Degučių kaimo, esančio Telšių rajone, TV3 žiūrovus ir komisiją – griežtąją Rūtą Ščiogolevaitę, Marijų Mikutavičių ir Vytautą Šapranauską – pavergęs savo operiniu balsu.

Finale atlikęs Andrea Bocelli dainą „Melodramma“, Marius iškovojo ne tik „Lietuvos talento“ vardą, tačiau ir 10 tūkst. eurų, kuriuos, kaip šiandien atvirai tikina, investuos į savo muzikinę karjerą.

Grandioziniame „Lietuvos talentų“ finale, kurį preliminariais duomenimis pasižiūrėjo beveik 900 tūkstančių šalies gyventojų, nestigo intrigos – salėje susirinkę žiūrovai dešimt geriausių pasirodymų stebėjo užgniaužę kvapą ir laukė didžiosios akimirkos – kas bus pripažintas talentingiausiuoju?

TV3 žiūrovai didįjį finalą stebėjo labai aktyviai – už Marių jie atidavė 5 104 balsus, dainininkei Dorotėjai žiūrovai nepagailėjo 3 864 balsų, o trečioji vieta atiteko jaunajai akrobatei Rūtai, už kurią TV3 žiūrovai atidavė 3 200 balsų.

„Finalui ruošiausi neskaičiuodamas savo laiko. Daug ko atsisakiau – vakarėlių, koncertų, keldavausi 5.00 val. ryto ir eidavau miegoti paryčiais. Ruošiausi pats vienas, su niekuo nesikonsultavau. Vis dar negaliu patikėti, kad aš esu tas didysis Lietuvos talentas“, – nuoširdžiai apie vakar išplėštą pergalę kalba Marius, prieš ketverius metus dalyvavęs TV3 muzikiniame realybės šou „Dangus 2“.

Kapelai, moterų ir vaikų ansambliams vadovaujantis Marius jau prisipažįsta sulaukęs dėmesio iš „Lietuvos talentų“ prodiuserio ir sako netrukus iš Degučių kaimo persikelsiantis gyventi į Vilnių. „Ne veltui tiek laiko „ariau“. Mano darbas neliko nepastebėtas. Samas sakė, jog kurį laiką galiu ilsėtis, tačiau netrukus laukia rimti darbai, projektai“, – ateities planus atskleidžia kone per naktį žinomu žmogumi Lietuvoje tapęs Marius.

Visą širdį muzikai atiduodantis nugalėtojas sako, kad jau kurį laiką praeiviai gatvėje jį smalsiai varsto akimis. „Jei ne televizija, Lietuva nežinotų, ką sugebu. Televizija šiandien visagalė. Už tai, kad tapau žinomas, turiu dėkoti tik TV3“, – kalba „Lietuvos talentų“ nugalėtojas. Tiesa, jis prisipažįsta, kad užvis labiausiai jam patinka būti scenoje ir žinoti, kad jo dainos žiūrovus ir pradžiugina, ir pravirkdo.

Vakar, sausio 15-ąją, įvykęs didysis „Lietuvos talentų“ finalas uždarė jau trečią sezoną iš eilės organizuotą didžiausią Lietuvos talentų projektą. Keturis mėnesius didįjį Lietuvos talentą rinko TV3 žiūrovai ir kompetentinga komisija, o palaikė visuomet gerai nusiteikę projekto vedėjai Džiugas Siaurusaitis ir Mindaugas Stasiulis.

Kiti „Lietuvos talentų“ finalistai išsirikiavo tokia tvarka: 4-oje vietoje liko šokių kolektyvas „Kosmėja“ (2 533 balsai), 5-oje – dainuojančių merginų grupė iš Kauno „Smile“ (1 096 balsai), 6-oje – jaunasis cirko artistas Juras Pratusevičius surinkęs 921 balsą, 7-oje dainininkas Petras Daunys už kurį balsavo 913 TV3 žiūrovų, aštuntoje vietoje išsirikiavo šokių kolektyvas „Modus Dance“ (895 balsai), devinti liko scenos pasiutėliai grupė „Sweetsalt“ (606 balsai), o paskutinėje, dešimtoje vietoje liko šokėjai „Megusta“ (591 balsas). TV3 žiūrovų balsus už „Lietuvos talentų“ finalistus skaičiavo audito kompanija „Rimess“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mikas

mikas portretas
ačiū Dievui,kad baigėsi šita nesamone
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių