„Lietuvos geležinkeliai“: Rimkų pervaža nebus uždaryta

Reaguodama į susisiekimo ministro Eligijaus Masiulio prašymą, bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ nusprendė nebeuždaryti nuo spalio 1 d., kai buvo žadėję, Rimkų pervažos.

Bendrovės išplatintame pranešime teigiama, kad taip pat bus ieškoma galimybių netoliese Rimkų pervažos įrengti dar vieną, laikinąją pervažą. Eismas ja būtų vykdomas iki Rimkų geležinkelio pervažos rekonstrukcijos pabaigos.

Bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ specialistai šiuo metu peržiūri projekto „Klaipėdos geležinkelio mazgo plėtra I etapas. Rimkų stoties kelyno rekonstrukcija“ technines bei finansines galimybes įrengti laikinąją pervažą. Eismas ja būtų vykdomas iki Rimkų geležinkelio pervažos rekonstrukcijos pabaigos.

Laikinosios pervažos įrengimas pareikalaus papildomų bendrovės bei rekonstrukciją vykdančio rangovo resursų bei turės įtakos Rimkų stoties kelyno rekonstrukcijos darbų terminams, tačiau užtikrins patogesnį susisiekimą miesto gyventojams.

Bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ tikisi Klaipėdos miesto savivaldybės ir kitų suinteresuotų institucijų geranoriškumo bei operatyvumo sprendžiant laikinosios pervažos įrengimo klausimą.


Šiame straipsnyje: Rimkų pervažaeismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

mantas

mantas portretas
pigus triukas :) ko tik nepadarysi pries rinkimus :) o kur šulcai, masiuli ir kiti liberastai buvote anksčiau kai valstybė valstybėje darė ką norėjo o ministrui buvo nusišvilpt??? arba atvirkščiai, buvo pasakyta : "tylėk ministrioke, čia sena chebra nuo brazio laikų tvarkosi..." ir ministriokui nieko nelikdavo, kaip tik patylėt :) o atėjus rinkimams tenka įsidrasinti.

manau

manau portretas
seniai reikejo nutiesti aplinkkeli kaip kadais zadeta.tada nereiketu sokinet ir "sprest" ministrui .atseit pasirupins pries rinkimus geras.kiek milijonu kisama prie jaku i "kringelius" ar jau be ju ponai vasara palangos nebepasieke?ocia labai reikalingas kelias klaipedai ir aplinkiniam.

to mantas

to mantas portretas
geriau jau toks "triukas", nei jokio.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių