Laimėti galima ir be kovos

Meistras iš Rusijos mokys, kaip nugalėti konkurentą vien energijos galia, be fizinio kontakto.

Pirmą kartą Lietuvoje lankysis be fizinio kontakto, vien tik energija galintis kitą žmogų paveikti kovų meistras Aleksėj ŽGUTOV. Meistras iš Rusijos mokėsi Čigong ir Tai Dzi kovų meno technikų.

A. Žgutov Vilniuje gruodžio 4-7 d. ves senovinės sveikatingumo metodikos seminarą „Energetines struktūros formavimas ir kitos ne kūno praktikos". Nedideliu tempu ir be fizinės jėgos atliekami ypatingi judesiai slepia gilią filosofiją, kuri padeda ne tik sveikatai, bet ir gali būti panaudota bet kurioje gyvenimo srityje.

Seminaro dalyviai bus mokomi rasti savyje paslėptą energiją ir galias, leidžiančias kontroliuoti savo emocijas ir kūną. „Visų stereotipų pagrindas yra baimė. Jos atsikračius, kūnas tampa laisvu. Taip galima rasti paslėptą energiją, leidžiančią nugalėti patį save. Mūsų galimybės neturi ribų. Tai - nepaprastai įdomu", - tvirtina A. Žgutov.

Rusijoje gimęs A. Žgutov ilgą laiką gyveno Kinijoje, Tailande, Tibete. Jis mokėsi įvaldyti įvairias technikas, kurios vysto fizines, energetines, emocionalias, mentalines žmogaus galimybes. Unikalios SABI sistemos įkūrėjas ir praktikuojantis psichologas  sveikatingumo metodikos šiuo metu moko įvairiose Europos valstybėse.

 A. Žgutov seminarą ves gruodžio 4-7 dienomis Vilniuje, viešbutyje „Best Western in Lithuania", Konstitucijos pr. 14, konferencijų salėje.


Šiame straipsnyje: kovameistrasŽgutov

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių