„La Boheme“ vyninei - garsių žmonių sveikinimai

Ketvirtadienio vakarą viena garsiausių sostinės vyninių "La Boheme" pakvietė svečius į savo antrąjį gimtadienį.

Aštuntą valandą vakaro, kai oficialiai turėjo prasidėti šventė, vyninės kiemas dar buvo tuščias - tik padavėjai su virtuvės šefu ir šeimininkai laukė žadėjusių ateiti svečių. Nieko gero nežadėjo ir krapnojantis lietus. Tačiau praėjus pusvalandžiui debesys išsisklaidė, o gėlėmis ir dovanomis nešini svečiai vienas po kito nusėdo staliukus vyninės kieme ir skubėjo patys pasiruošti sau užkandžius "tapas" iš mėgstamų produktų arba paragauti "La Boheme" virtuvės šefo čia pat kieme kepamų kepsnių.

Vyninės šeimininkas Aidas Akcijonaitis prisipažino, kad jokios ypatingos vakaro programos nesuplanavo. "Bet mes ir neturėjome tokio tikslo. Kiti tai daro, ne mes. Čia pakanka vyno, užkandžių ir pokalbių. Ko daugiau reikia?", - šypsojosi jis.

Tarp atėjusių pasveikinti populiarios sostinės vietos šeimininkų buvo dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, prie kurio vėliau prisijungė draugė Salomėja, režisierė Dalia Ibelhauptaitė, viena stilingiausių Lietuvos moterų vadinama Asta Valentaitė, verslininkai Žilvinas Grigaitis, Jogaila Morkūnas ir kiti.

Ypatingai aplinkinių dėmesį patraukė Simas Jasaitis su seserimi Aiste Jasaityte Čeburiak ir jos dukrele Elze, įsitaisiusia dėdei ant rankų. Kartu su jais atėjo draugystės su krepšininku nebeslepianti Oksana Pikul.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių