Kvietimus į varžybas Klaipėdos arenoje išgraibstė per kelias dienas

Klaipėdiečiai per kelias dienas išgraibstė nemokamus bilietus į Vieningos lygos krepšinio varžybas tarp Klaipėdos „Neptūno“ ir Rusijos Liubercu „Triumf“ komandų, vyksiančias arenoje. Jų beliko keli šimtai.

Krepšinio aistruoliai už tai, kad galės nemokamai stebėti krepšinio varžybas turi būti dėkingi miesto savivaldybei, kuri turi galimybę per metus arenoje nemokamai rengti keturis renginius.

Uostamiesčio valdžia vieną jų skyrė šioms rungtynėms.

Klaipėdos krepšinio klubo „Neptūnas“ vadovas Osvaldas Kurauskas tvirtino, jog kvietimai į sekmadienį 18 val. prasidėsiančias varžybas buvo išgraibstyti.

„Pradėjus platinti nemokamus bilietus kilo didžiulis ažiotažas. Jie buvo išdalinti per kelias dienas. Kreipėmės į arenos administraciją, kad būtų įrengtos papildomos vietos žiūrovams. Ji sutiko tą padaryti. Prieš varžybas išdalinsime dar kelis šimtus bilietų“, – tvirtino vadovas.

Iš viso į Vieningos lygos krepšinio varžybas buvo išdalinta apie 5 tūkst. 600 kvietimų. Vienam asmeniui buvo duodami du kvietimai.

„Noriu paprašyti, kad žmonės, gavę kvietimus, tikrai ateitų. Nesinori, kad nutiktų taip, jog ažiotažas kilo didelis, o arena bus tuščia“, – teigė O.Kurauskas.

Pagal Vieningos krepšinio lygos skaičiavimus vidutiniškai „Neptūno“ varžybas apie 4 tūkst. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blondinė

blondinė portretas
Taip suprantu savivaldybė (t.y. mes visi) sumokėsime "Neptūnui 40 000 lt už galimybę 5 tūkstančiams pažiūrėti lakstančius suprakaitavusius vyrus. Vietoje to, kad pardavus bilietėlius susirinktų pinigus daro labdarą, juk Neptūnas vis verkia, kad neturi pinigų

Stasys iš Bandužių

Stasys iš Bandužių portretas
Savivaldybė per metus turi kelias dienas, kai gali nemokamai naudotis arena, tai ją ir panaudojo šiuo būdu. Rungtynės nekainuos nei savivaldybei, nei žiūrovams, nei dar kam.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių