A. Kubilius užsimojo keisti valdžią Vilniuje

Derybose dėl aukščiausių valdžios postų dešiniosios partijos nepamiršta ir Vilniaus. Konservatorių pirmininkas A. Kubilius po derybų antrojo raundo pareiškė, kad jau pats laikas Vilniuje turėti kitokią valdžią

Keturios būsimosios valdančiosios koalicijos partnerės šiandien Seime vykusiose derybose dėl valdžios postų pasiskirstymo aptarė ir galimas valdžios permainas Vilniaus savivaldybėje.

„Manau, kad jau pats laikas Vilniuje turėti kitokią valdžią“, – po derybų sakė A. Kubilius.

Ketinimų daryti perversmą Vilniaus mieste tos pačios politinės jėgos: konservatoriai, liberalcentristai ir liberalai turėjo dar liepą, paskelbę buriantys naują daugumą Vilniaus mieste.

Opozicija tikina, kad naujai valdžiai formuoti jau turi užsitikrinusi daugumos Vilniaus tarybos narių paramą. Interpeliaciją Vilniaus merui Juozui Imbrasui pasirašė 26 sostinės politikai: 10 konservatorių, 9 liberalcentristai, 4 sąjūdininkai ir 3 paslaptyje laikomi politikai.

Į Seimą išrinktas, bet ten nesiruošiantis Vilniaus meras meras Juozas Imbrasas teigia jau gavęs signalų apie socialdemokratų ir Nepriklausomos frakcijos norą kurti koaliciją su sostinės savivaldybę valdančia „Tvarkos ir teisingumo“ partija.


Šiame straipsnyje: kubilius,imbrasas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių