KTU studentai tapo kraujo donorais

Nacionalinės donorų asociacijos kvietimą organizuoti ilgalaikę kraujo donorystės akciją jaunatviškai veržliai priėmė KTU studentų atstovybė ir Kraujo donorystės centras.

Dešimtys studentų pademonstravo savo socialinę brandą, nesavanaudiškai tarnaudami kilniam tikslui - gelbėti ligonių sveikatą ir gyvybę. Savo autoritetu neleido suabejoti KTU studentų atstovybės prezidentas Skirmantas Bajoras ir kiti studentų atstovybės nariai.

Jie ne tik prisiėmė organizacinius rūpesčius, agitavo kolegas, platino akcijos ir donorystės informacinę medžiagą, bet ir šmaikščiai drąsino pirmą kartą kraują aukojusius donorus.

Prie akcijos prisidėjo Kauno apskrities dažasvydžio sporto klubas „Legionas", kuris kiekvienam studentui - neatlygintinam kraujo donorui - suteikė galimybę išlieti jaunatvišką entuziazmą dažasvydžio kovose.

Vienas iš klubo vadovų Raimondas Blaževičius įsipareigojo visose donorystės akcijose dalyvavusiems studentams suorganizuoti ir papildomą pramogą - dažasvydžio superkautynes ir studentišką šventę Kauno V forte.


Šiame straipsnyje: donoraistudentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių