Kruizinio laivo katastrofą išgyvenęs kaunietis nenori atverti širdies

Praėjusią savaitę prie Italijos krantų į rifą įsirėžusiame kruiziniame laive „Costa Concordia“ buvo ir vienas lietuvis – Tomas Romikaitis.

29-erių metų kauniečiui pavyko sveikam išsigelbėti iš nelaimę patyrusio laivo. Tačiau portalo 1kaunodiena.lt kalbintas vyras atsisako plačiau papasakoti apie tai, kas įvyko laive ir kaip jis dabar jaučiasi.

„Komentuoti griežtai atsisakau. Gerbkite mano privatumą“, – ryžtingai telefonu ištarė T.Romikaitis.

Kaunietis į Lietuvą sugrįžo pirmadienį.

„Costa Concordia“, kuriuo plaukė 4,2 tūkst. žmonių, praėjusį penktadienį, sausio 13-ąją, bortu rėžėsi į povandeninę uolą, ėmė skęsti ir parvirto ant šono prie Italijos Džilijo salos prieplaukos. Per nelaimę žuvo mažiausiai 11 žmonių, 24 laikomi dingusiais.

Kapitonas Francesco Schettino yra sulaikytas ir kaltinamas sukėlęs laivo avariją, tačiau jis savo kaltę neigia.


Šiame straipsnyje: Costa Concordialaivas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Per mazai

Per mazai portretas
ar reikia priekaistaut zmogui, kad nenori atvert sirdies (liezuvio)? pasiulykit kolegiskai pasidalint honoraru ir gal but zmogus suteiks jums komerciskai patrauklios informacijos. gal zmogus isvis nenori vieshintis del kokiu nors asmeniniu priezasciu ar smeizto baimes.

Keista

Keista portretas
Tikrai keista,kad žmogus patyrė laivo katastrofą ,apie kurią pasakoja viso pasaulio žiniasklaida,ir nenori nieko papasakoti savo tautiečiams. Kvepia kažkuo negeru iš jo asmeniškos pusės, tikri žurnalistai ,manau,išsiaiškins, nes visos katastrofos detalės yra tikrai įdomios ir aktualios visiems.. Įdomu, keliavo šis "paslaptingasis" vienas?

nesupratusiems

nesupratusiems portretas
patikrinkit ar jis grynakraujis kaunietis.100%esu įsitikinęs,kad ne.Bus koks kaimietis iš mėrijampolės,ar kapsuko.Tik jie gali tokias psichiniui ligoniui būdingas išdaigas daryti.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių