Krepšinio aikštelėje Vilniaus valdžia sutriuškino Kauną

Seniai brandinta idėja pagaliau įgyvendinta: dviejų didžiausių Lietuvos miestų krepšinio mėgėjų akistata įvyko šį sekmadienį, „Dipolio krepšinio turnyre 2009“. Aikštelėje susikovė ir Kauno bei Vilniaus valdžios vyrai.

Trys stipriausios Vilniaus „Švyturio" krepšinio čempionato lygų komandos susirungė su stipriausiomis Kauno „Švyturio" krepšinio lygos ekipomis.

Vilniaus garbę gynė praėjusio sezono A lygos vicečempionė „Medea-VU", B lygos vicečempionė – „Švyturio" komanda ir gausiausios C lygos čempionė „Grigiškių SK" ekipa. Kauno miestui atstovavo „Kauno autobusai“ (A lyga), „Lietuvos dujos“ (B lyga) ir „KK Policija“ (C lyga).

Vilniaus „Grigiškių SK" po pratęsimo nugalėjo Kauno „KK Policija" komandą, Vilniaus „Švyturys" pralaimėjo Kauno „Lietuvos dujos" komandai ir „Kauno autobusai" laimėjo prieš „Medea-VU“ komandą iš Vilniaus.

Vilniaus ir Kauno miestų akistatą vainikavo principinė dvikova tarp Vilniaus ir Kauno savivaldybių komandų.

Triuškinančiu rezultatu 105:55 laimėjo sostinės Savivaldybės komanda ir iškovojo pirmąją „Dipolio krepšinio turnyras 2009“ taurę. Tačiau Kauno savivaldybės meras Andrius Kupčinskas buvo pripažintas naudingiausiu turnyro žaidėju, kuris kauniečių krepšininkų vardu padėkojo varžybų organizatoriams už sėkmingą renginį ir šiltą priėmimą.

„Tikime, kad ši pirmoji Vilniaus ir Kauno akistata krepšinio aikštelėje tikrai ne paskutinė. Manome, tai taps gražia Dipolio projekto tradicija. Jau pavasarį kauniečiai pasikvietė mus revanšo,“– sakė Vilniaus mero pavaduotojas, kuruojantis sporto sritį, Gintautas Babravičius.


Šiame straipsnyje: Vilnius-Kaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių