Kovo 8-ają - papildomas G. Paškevičiaus koncertas moterims Klaipėdoje

Uostamiesčio vyrams nebereikia sukti galvų, kaip išradingai ir šiltai pasveikinti savo moteris Tarptautinės moteris dienos proga kovo 8 dieną. Būtent šią dieną Klaipėdos arenoje, po ilgų derybų ir grafikų keitimų, dainininkas Gytis Paškevičius rengia papildomą savo koncertą.

”Gyčiui Paškevičiui scenoje talkins visas būrys žmonių – apie 100 muzikantų. Jo dainos skambės pritariant Kauno miesto simfoniniam orkestrui, berniukų chorui ”Dagilėlis”, grupėms ”Capella A” ir ”Crazy Crow”. Teko ilgai derinti visų koncerte dalyvausiančių atlikėjų grafikus. Nebuvo lengva, tačiau susitarti dėl papildomo koncerto pavyko. Džiaugiamės, kad visi norintys klaipėdiečiai galės išvysti taip ilgai lauktą auksčiausio lygio muzikos spektaklį su pamėgtomis dainomis”, - kalbėjo koncerto organizatorius, bendrovės ”Renginių centras” direktorius Marius Tumšys.

Anot jo, smagu ir tai, kad papildomas G. Paškevičiaus koncertas vyks būtent tokią įsimintiną dieną, kuomet  pavasario pradžią mieste skelbia tulpių jūra, skirta visoms moterims.

„Manau, kad kiekviena moteris bus laiminga, gavusi dovanų įspūdingą reginį ir koncertą. Jubiliejinis Gyčio turas visuose miestuose sulaukė didžiulio dėmesio, o Klaipėdoje į šio dainininko koncertą bilietai buvo išpirkti per rekordiškai trumpą laiką – vos dvi savaites. Būtent tai mus paskatino kalbėtis su atlikėju dėl papildomo koncerto“, - teigė M. Tumšys.

Pernai atšventęs 50-ies metų sukaktį ir pažymėjęs 30-ies metų scenoje buvimą, G. Paškevičius po ilgokos pertraukos į aktyvią koncertinę veiklą sugrįžo su trenksmu. Jubiliejinį turą šis atlikėjas surengė trijose Lietuvos arenose - Vilniuje, Kaune ir gimtuosiuose Šiauliuose. Koncertai buvo anšlaginiai – bilietais žmonės pradėjo domėtis dar jiems nepasirodžius prekyboje.Tokio bilietų populiarumo nesitikėjo net patys turo organizatoriai.

Didžiulis susidomėjimas Gyčio koncertų bilietais rodo, jog Lietuvos publika yra pasiilgusi kokybiškų ne tik užsienio, bet ir talentingų Lietuvos atlikėjų koncertų.

Pasveikinti Gyčio ir išgirsti jo dainų į koncertus  atėjo dešimtys tūkstančių gerbėjų. Vien Klaipėdos arenoje kovo 9 dieną jo klausysis daugiau nei 4000 žmonių, suvažiuosiančių iš įvairiausių šalies miestų. Organizatoriai tikisi, jog ir kovo 8 dieną, į papildomą muzikanto koncertą susirinks ne ką mažiau G. Paškevičiaus gerbėjų.

Norintys įsigyti pigesnius bilietus į papildomą G. Paškevičiaus koncertą Klaipėdos arenoje kovo 8 dieną, turėtų paskubėti. Bilietai prekyboje - jau nuo sausio 30 d.


Šiame straipsnyje: Gytis Paškevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazys

Kazys   portretas
ar mani įleis įn koncertą, jei ašai esu transeksualas ?

vaje

vaje portretas
Varge tu mano! Ir toliau sovietine svente liaupsinama su raudonu tulpiu jura.... Vargse Lietuva - taip ir neisbrenda is to liuno.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių