Konservatoriai: V.Gudėnas turi labiau rūpintis arenos statyba

Ketvirtadienį vakare posėdžiavusi Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcija pritarė administracijos direktoriaus Vyganto Gudėno sprendimui trauktis iš pareigų.

„Pritarėme su ta intencija, kad viskas būtų laiku, sklandžiai ir kokybiškai“, – teigė frakcijos seniūnė Edita Gudišauskienė.

Jos teigimu, V.Gudėnas yra Nemuno saloje statomos Žalgirio arenos projekto vadovas, todėl, palikęs savivaldybės administracijos direktoriaus postą, galės geriau rūpintis arenos reikalais.

E.Gudišauskienė tikisi, kad V.Gudėnui taip pat puikiai seksis vadovauti pasiruošimo Europos vyrų krepšinio čempionatui Kaune darbo grupei.

Paklausta, ar frakcija svarstė galimas kandidatūras užimti administracijos direktoriaus postą, frakcijos seniūnė į klausimą neatsakė. „Meras teiks tarybai naują kandidatūrą tada, kai tik suras. Tada šnekėsimės ir koalicijoje, ir frakcijoje“, – sakė E.Gudišauskienė.

Neoficialiomis žiniomis, į šį postą pretenduoja administracijos direktoriaus pavaduotojas Zenonas Abramavičius, Teisės departamento direktorius Dainius Ratkelis ir Miesto plėtros departamento direktorius Remigijus Skilandis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių