Konkursą Niujorke laimėjusi E.Anusauskaitė apie prizą nekalba

Penktadienį prieš pietus Vilniaus oro uoste buvo nutiestas raudonas kilimas, o laukimo salėje su didžiuliais glėbiais gėlių stoviniavo daugybė žmonių. Virš tako iš rožinių balionių buvo pakabintas Evelinos vardas.

Susirinkusi didžiulė minia žmonių nekantriai laukė iš Helsinkio besileidžiančio lėktuvo, kuris į Lietuvą atskraidino Niujorke vykusio konkurso „Pasaulio balsai permainoms“ nugalėtoją Eveliną Anusauskaitę.

Su rožinės spalvos rožėmis laukimo salėje trypčiojančios Lina, Tina ir Julija portalui diena.lt sakė, kad džiaugėsi Evelinos pergale, tačiau teigė, kad to buvo galima ir tikėtis. „Eveliną dažnai kaltina, kad ji savo populiarumą pasiekė su tėvų pagalba. Tačiau ji dabar įrodė, kad viską gali pasiekti pati ir tik savo talentu“, - kalbėjo gerbėjos.

Oro uosto laukimo salėje E.Anusauskaitės laukė ir tortas. Lapkričio 1-ąją mergina atšventė savo gimtadienį, tačiau kaip tik tą dieną jai teko dalyvauti konkurse, todėl lietuviško gimtadienio torto ji dar nespėjo paragauti.

Tarp susirinkusiųjų pasveikinti merginą – ne tik giminės ir draugai. E.Anusauskaitei įteikti gėlių atėjo ir jaunoji atlikėja Eglė Jurgaitytė, vokalo mokytoja.

Nusileidus lėktuvui, į Vilnių atvykę žmonės su nuostaba išeidavo į atvykimo salę. Visi šypsojosi, pamatę žurnalistų ir kamerų užpildytą bei išpuoštą salę. Užsienio svečiai susirinkusiųjų klausinėjo, kokia proga visi sugūžėjo į oro uostą. Laukimo salės kampuose tvarką prižiūrėjo policijos pareigūnai.

Prasivėrus automatinėms durims ir įžengus dainininkei E.Anusauskaitei, jos akyse sublizgėjo nuostaba. „O Dieve mano“, - pirmus žodžius ištarė muzikinio konkurso nugalėtoja. „Antrą kartą netekau žado“, - gėlių gausa stebėjosi mergina.

Artimiesiems ir draugams puolus sveikinti atlikėją, mergina džiaugėsi dideliu dėmesiu bei krovė į glėbį gėles.

Paklausta, ar jau suvokia, kas įvyko Niujorke, A.Anusauskaitė sakė: „Ne. Kai vyksta kažkas lemtingo mano gyvenime, aš nepuolu švęst, įkristi į minią žmonių. Buvo lygiai taip pat ir šį kartą. Grįžau viena į kambarį, telefonu pasikalbėjau su artimiausiais žmonėmis  ir viena išėjau  į „Times“ aikštę. Niekas nedirbo, todėl vienintelis išsigelbėjimas buvo „McDonald‘s“, kur ir nuėjau pavalgyti. Sėdėjau viena trečią valandą nakties ir valgiau mėsainį“.

Paklausta apie skrydį ir penktadienio planus, mergina teigė, kad lėktuve beveik visą laiką pramiegojo. „Grįžusi namo, eisiu miegoti. Rytoj jau reikės pradėti dirbti“, - kalbėjo po konkurso ir įspūdžių nuvarginta mergina.

Atlikėja konkrečiai nepasakė, kokį prizą laimėjo. Tačiau prasitarė, kad vienas iš prizų – albumo įrašymas. Detaliau apie pažadėtas dovanas E.Anusauskaitė papasakos po savaitės.


Šiame straipsnyje: evelina anusauskaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Šaunuolė mūsų Anusauskaitė ŠAUNUOLĖ, SVEIKINU.

dovile

dovile portretas
Tikra saunuole :) sveikinimai didziuliai Evelina.Sekmes tau karjeroje :)

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Šaunuolė!!!!!!!!!! Tu pasaulio nugalėtoja, tu jį pavergei.....VAU....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių