Komisija išvadas pirmiausia pateikė mirusio kūdikio tėvams

Kauno klinikinės ligoninės direktoriaus įsakymu sudaryta komisija, siekiant visapusiškai ir objektyviai įvertinti sveikatos priežiūros paslaugų, teiktų kūdikiui Domui Drėzai, tinkamumą ir galimą įtaką jo mirčiai, balandžio 10 d. užbaigė darbą bei pateikė išvadas.

Penktadienio popietę registruotu laišku komisijos išvados buvo išsiųstos mirusio vaiko tėvams.

Pirmadienį, balandžio 15 d., apie komisijos išvadas bus informuota ir žiniasklaida. Komentarus ketina pateikti Kauno klinikinės ligoninės direktoriaus pavaduotoja medicinai Rita Banevičienė.

11-os mėnesių kūdikis į Kauno klinikinę ligoninę pateko pernai, balandžio 6 dieną. Tačiau tą pačią dieną berniukas mirė.

Teismo medicinos specialistai nustatė, kad kūdikio širdis staiga sustojo dėl ūmios intraveninės intoksikacijos kalio chlorido tirpalu. Įtarimai dėl neatsargaus kūdikio gyvybės atėmimo pateikti ligoninės slaugytojai Valdarezai Beleškienei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
skaitau ir nesuprantu kokias isvadas sitie idiotai dar gali paskelbti taigi isvados jau buvo lapkricio menesi turbut dar jiems mazai skandalu

medike is raudono kryziaus

medike is raudono kryziaus portretas
nu va kaip graziai direktorius atsikratys baneviciene jinai paskaitys isvadas kurios po metu laiko yra teisiskai negaliojancios.baneviciene pasirasiusi po siomis isvadomis taps dar viena itariamoji uz dokumentu klastojima ir ko nesugebejo padaryt direktorius su papeikimais jai padarys prokuratura.siaip baneviciene yra labai gudri ir man keista kad ja taip lengva pakist

nezinantiems

nezinantiems portretas
Ta penktadienio vakara kai buvo sumaisyti vaistai tam vaikeliui sita pati rita baneviciene suzinojusi kas ivyko susiskambino su savivaldybeje sveikata kuruojanciu vygaudu moliu ir nusprende kad viska reikia uzglaistyt tada sita ponia suskambino visai ligonines vadovybeiir visi susirinko i ta infekcine ligonine.v.molis nevaziavo kadangi jis ramiai sau svente gimtadieni.i infekcine atvyko sie veikejai r.kunickas,r.baneviciene,g.masiliuniene ir p.slankauskas.ligonineje ju laukia a.andriuska kuris gauna teguliai kad paskambino i policija.ir tada jie nusprendzia kad viska galima uzglaistyt ta jie ir padaro.ir mes dabar paziuresim ka sita klimaksine grazuole pirmadieni pakomentuos.tikiuosi tas tevelis pasistengs kad ir baneviciene ikistu i cype kartu su sesele,nes kiti medikai neturi atsakyt del dvieju veplu klaidu.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių