Klube „Exit“ - Lietuvą įsimylėjęs King Unique

Didžiosios Britanijos didžėjus ir prodiuseris King Unique šeštadienį sugrįšta į klubą  „Exit“ jau trečią kartą šiemet. Daugkartinį „Exit“ šokių aikštelės sprogdintoją, ginkluotą naujausio modelio techno užtaisais, scenoje priims Kastis Torrau.

Pasiilgo keptos duonos

Jei jo meilė Lietuvai augs tokiu tempu kaip iki šiol, teks galvoti apie lietuvišką pasą. Taip klubo „Exit“ užkulisiuose juokaujama apie D.Britanijos didžėjų ir prodiuserį King Unique.

„Lietuva. Nuostabių klubų, gražių žmonių, skanaus maisto ir „Dogoween“ žemė. Kaip gali viena šalis turėti tiek daug?“, - tokiomis žinutėmis socialiniame tinkle „Facebook“ savo fanus Lietuvoje neretai džiugina nepriekaištingu humoro jausmu garsėjantis King Unique. Beje, „Dogoween“ - tai vieno Kauno prekybos centro sumanyta šventė, kvietusi savo šunelius aprengti Helovino kostiumais.

„Pasiilgau alaus su kepta duona. Apmaudu, kad tokių dalykų nėra Didžiojoje Britanijoje“, - dar vienas ilgesingas didžėjaus atodūsis iš studijos.

„Alus, kepta duona... Nekantraujame, kada gi didžėjus britams į kraują įaugusį futbolą iškeis į lietuvišką krepšinį. King Unique pasirodymo „Exit“ laukiame ne mažiau nei jis pats. Ir ne tik todėl, kad tai pats linksmiausias mūsų svečias. Savo techniniu arsenalu didžėjus prilygsta Deadmau5 amunicijai, o jo krepšyje - visada šviežiausios pasaulio šokių muzikos naujienos“, - sakė „Exit“ programos vadovas ir didžėjus Ignas, jau trečius metus „dirbantis“ King Unique kelionių gidu po Lietuvą ir šalies klubus.

Iššautas į orą

King Unique į „Exit“ ir šįsyk atsiveža naujausią savo „žaisliuką“ - pagal specialų užsakymą pagamintą prietaisą „Monome“. Pats King Unique „Monome“ vadina „beprotiška mygtukų dėže“, kuri leidžia didžėjui kiekvieną pasirodymą paversti nenuspėjamu.

King Unique sugrįžimo nekantriai laukia ne tik dėl Lietuvos publikos, kurią vertina 10 balų iš 10. Didžėjus tiesiog įsimylėjęs „Exit“ įrengtas galingas šalto oro patrankas, leidžiančias nupūsti šokių aikštelę. King Unique ne kartą juokais yra užsiminęs, kad tokį ledinį pabūklą mielai įsirengtų savo namuose.

Be to, svečias visuomet gali būti tikras, kad Lietuvoje jo laukia ne tik pilnas klubas, bet ir ne mažiau smagus laisvalaikis. Paskutinės viešnagės metu King Unique po pasirodymo „Exit“ vasaros rezidencijoje buvo „išspjautas“ į orą vienu ekstremaliausių Palangos atrakcionų.

Naujieji - Airijoje

Lietuvoje svečias lankėsi vos prieš tris mėnesius, tačiau per šį laiką spėjo nuveikti begalę dalykų. King Unique padovanojo techno griausmą Australijos, Peru ir Argentinos šokių aikštelėms, o studijoje prikepė naujų remiksų.

„Exit“ vasaros rezidencijoje pristatęs garsaus klubinio projekto UNKLE šedevro „Heaven“ remiksą, šįkart prodiuseris pateiks dar karštą UNKLE „Heavy Drug“ versiją. Klube turėtų nuskambėti ir Infusion „So Soon“ remiksas, taip pat neseniai išleistas iš King Unique garso laboratorijos.

Beje, šeštadienį į „Exit“ atvykstantis svečias jau yra suplanavęs ir Naujųjų metų šventę. 2010-uosius King Unique sutiks Airijoje, vienoje scenoje su Lietuvos klubinėtojų numylėtiniu James Zabiela.


Šiame straipsnyje: exit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių