Klaipėdos uoste lankėsi Japonijos ambasados Lietuvoje atstovė

Trečiadienį Klaipėdos uoste lankėsi Japonijos ambasados Lietuvoje Ekonomikos skyriaus trečioji sekretorė Chihiro Tanaka. Vizito tikslas – pažintinis-informacinis.

Prieš susitikimą su Uosto direkcijos atstovais Japonijos ambasados Ekonomikos skyriaus sekretorė Ch. Tanaka apsilankė Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje.

Uosto direkcijoje viešnią priėmė ir su Klaipėdos uosto veikla supažindino ekonomikos ir finansų direktorius-vyriausiasis finansininkas Martynas Armonaitis. Susitikimo metu buvo pristatyti vykdomi uosto plėtros projektai, galimybės ir pajėgumai, aptarta uoste veikiančių krovos įmonių veikla, specifika ir logistika, apžvelgti ekonominiai uosto rodikliai.

Pastarąjį kartą svečiai iš tolimosios Japonijos Klaipėdos uoste lankėsi 2012 metų liepą.

Japonijos delegacijos sudėtyje buvo transportavimo, pramonės, prekybos ir draudimo bendrovių „K“ Line“, „Mitsubishi Electric Europe“, „Mitsui & Co. Moscow LLC“, „Mitsui Sumitomo Insurance“, „Nippon Yusen Kabushiki Kaisya“ ir Japonijos užsienio prekybos organizacijos atstovybių vadovai. Apsilankymo tikslas – susipažinti su galimybėmis vežti krovinius per Lietuvą ir Klaipėdos valstybinį jūrų uostą.

Svečiai Klaipėdoje susipažino su jūrų uosto ir traukinio „Vikingas“ teikiamomis krovinių gabenimo galimybėmis, pasienio kontrolės punktų darbu, Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos veikla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Japonija jega

Japonija jega portretas
Butu smagu jei japonu investicijos pasiektu ir klaipeda.

www

www portretas
niekas uz aciu nieko niekam neduoda.........

s

s portretas
Niekas ir nepraso uz aciu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių