Klaipėdos universiteto studentai apdovanoti stipendijomis

Penktadienį Klaipėdos universiteto Senato posėdžio metu studentams įteiktos vardinės bendrovės „Baltisches Haus“ stipendijos.

Stipendiatai buvo parenkami motyvuotu Klaipėdos universiteto sprendimu, įvertinant praėjusių metų gabiausius atitinkamos mokslo srities studijų programos studentus arba studentus, atlikusius išskirtinius savo studijų srities darbus.

Bendrovė „Baltisches Haus“ Klaipėdos universiteto studentams suteikė beveik 30 tūkst. litų paramą. Po vieną stipendiją kasmet skiriama biomedicinos, fizinių, humanitarinių, menų, socialinių ir technologijos studijų sričių trečio ir ketvirto kurso bakalauro nuolatinių studijų studentams. Penkis mėnesius arba vieną studijų semestrą, šeši studentai gaus 490 litų stipendijas.

Šiemet stipendijomis buvo apdovanoti:

Birutė Krikščionaitytė, Sveikatos mokslų fakulteto ergoterapijos bakalauro nuolatinių studijų IV kurso studentė;

Karolina Etnerytė, Humanitarinių mokslų fakulteto lietuvių filologijos ir režisūros bakalauro nuolatinių studijų IV kurso studentė;

Rima Birškytė, Gamtos ir matematikos mokslų fakulteto informatikos bakalauro nuolatinių studijų IV kurso studentė;

Gabija Pyragaitė, Menų fakulteto dailės bakalauro nuolatinių studijų IV kurso studentė;

Gražina Laurinaitienė, Sveikatos mokslų fakulteto socialinio darbo bakalauro nuolatinių studijų IV kurso studentė;

Liudas Čekanauskas, Jūreivystės instituto laivavedybos bakalauro nuolatinių studijų III kurso studentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaidučio žmonas

Vaidučio žmonas portretas
Pasaka apie tai, kai pedikas išrūrijo KU Rektorių istoriką archeologą. O dabar pasaka apie tai, kaip BH "leidžia apsipirkti KU atstovams su NUOLAIDA.

Aš portretas
Įdomus pirmas komentaras, galima gi ir etikos pasilaikyti, nors aš taip pat pasiilgau racionalios mąstysenos rektoriaus - Vlado Žulkaus. O tos stipendijos, tai kuo daugiau lendi į viešumą tuo daugiau ir tikėkis. Niekada nesulauks dėmesio tylios ir pilkos, dešimtukininkės pelytės.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių