Klaipėdos turguje sulaikytas ginklais prekiavęs vyriškis (atnaujinta)

Kartą jau teistas už prekybą ginklais 62 metų Debreceno gatvėje gyvenantis klaipėdietis Tilžės gatvėje esančioje turgavietėje buvo išdėstęs ant prekystalio visą arsenalą.

Jo parduodamais daiktais apsiginklavę gali savo juodus darbus daryti plėšikai, kerštautojai, bet ne tik jie. Klaipėdiečio parduodamų ginklų užtektų ir ne vieno kovinio filmo kūrėjams.

1-jo policijos komisariato tyrėjų kabinete visas kampas užkrautas iš turgaus prekeivio paimtais daiktais.

Penkios metalinės teleskopinės lazdos, dvi sunkios smogiamojo pobūdžio sujungtos grandinėmis lazdos, kovos menų žinovų vadinamos nunčiakais, trys atlenkiami, vienas medžioklinis peiliai, penki pneumatiniai bei dujiniai pistoletai, dvi mačetės, visa krūva metalinių žvaigždučių, vadinamų surikenais, durklas, skirtas pritvirtinti prie automato, pneumatinis šautuvas su keliais šimtais šovinių juo šaudyti, optiniai taikikliai – šie ir daug kitų daiktų iš turgaus trečiadienį išgabenta į policijos komisariatą.

Vyras tikino, kad jo prekybos objektai tėra viso labo suvenyrai ir piktinosi, kad mūsų pareigūnai neišmano apie tai, kas yra ginklai.

Esą tokių daiktų netrukdomai galima įsigyti visuose Lenkijos turguose, o kaimyninės šalies pareigūnai dėl to nedaro jokios tragedijos.

Kuris daiktas gali būti priskirtas nešaunamųjų ginklų kategorijai, tirs policijos ekspertai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipėdietis

klaipėdietis portretas
ne pirstoletais negalima prekiaut? )))))))))))))))))))))))

ter22

ter22 portretas
blja barigu spalili

super

super portretas
Pagrindas kad dauguma CCCP :DDD
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių