„Klaipėdos šventės“ turės naują vadovą

Uostamiesčio viešoji įstaiga „Klaipėdos šventės“ jau šį mėnesį gali turėti naują vadovą. Bent jau tokias viltis puoselėja savivaldybės atstovai, neseniai paskelbę konkursą direktoriaus pareigoms užimti.

Už svarbiausio miesto renginio – Jūros šventės – organizavimą atsakinga įstaiga be „galvos“ liko nuo lapkričio pradžios, kai iš direktoriaus pareigų pasitraukė Remigijus Mockus.

Šio posto siekiantys kandidatai, be kitų valstybės tarnautojui keliamų reikalavimų, turėtų turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą socialinių mokslų arba menų studijų srities išsilavinimą bei ne mažesnį nei dvejų metų vadovaujamo darbo patirtį.

Taip pat konkurso dalyviams teks pateikti įstaigos veiklos programą trejiems metams: jos viziją, tikslus ir uždavinius, administravimo schemą, žmogiškųjų išteklių poreikį, finansavimo modelį, rinkodaros strategiją, kultūrinės veiklos sritis, Jūros šventės organizavimo modelį.

Savivaldybės Ugdymo ir kultūros departamento direktorė Nijolė Laužikienė svarstė, jog programos pateikimo reikalavimai šiek tiek platesni nei įprasta kituose konkursuose.

„Manome, kad ši įstaiga yra ieškanti savęs, nes ilgainiui keičiasi aplinka, keičiasi reikalavimai, tuo pačiu ir „Klaipėdos šventės“ turi keisti savo veiklos pobūdį. Svarstėme, jog galbūt mes patys turėtume parengti šią koncepciją ir tada skelbti konkursą. Tačiau kadangi išėjus direktoriui laikas mus spaudė, apsisprendėme, kad būsimasis vadovas turėtų ateiti su savo matymu“, – aiškino pašnekovė.

N.Laužikienės teigimu, praėjusį trečiadienį paskelbtas konkursas kol kas nesulaukė nė vienos paraiškos.

Tačiau pašnekovė neabejojo, kad norintieji, kaip įprasta, suskubs paskutiniosiomis dienomis. Dokumentai bus priimami 14 dienų nuo konkurso paskelbimo datos.

„Pretendentų turėtų netrūkti, nes jaučiamas susidomėjimas, žmonės skambina, klausia. Tikiuosi, kad bus rimtas konkursas“, – vylėsi pašnekovė.

Pretenduojančiųjų į šią poziciją laukia pokalbis ir testas raštu.

Pasak N.Laužikienės, kada bus paskirtas naujasis įstaigos „Klaipėdos šventės“ vadovas, nuspręs savivaldybės administracijos direktorė.

„Bet kokiu atveju ilgai netempsime, galbūt tai paaiškės iki šio mėnesio pabaigos“, – kalbėjo valdininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

info Lietuvos žemė

info Lietuvos žemė      portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt

nieko naujo

nieko naujo portretas
ir vėl be Laužikienės nei žingsnio ? Tegul netrina, kad skirs Simonavičiūtė

aha

aha portretas
būtų keista, jei ji nesikištų. Siaubas kažkoks.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių