Klaipėdos „Sostenos“ vizija – geriausias automobilių centras regione

Naujasis regiono vadovas Šarūnas Čekanavičius

Klaipėdos „Sostenoje“ – nauji vėjai. Klientams skirtoje šventėje buvo pristatyti ne tik nauji automobilių modeliai ir atstovybės ateities planai, bet ir naujasis regiono vadovas.

Sausio 17 d. „Sostenos“ atstovybė uostamiestyje savo lojaliausius klientus pakvietė į šventę, kurioje oficialiai buvo pristatytas naujasis Klaipėdos regiono vadovas Šarūnas Čekanavičius.

Susirinkusieji turėjo galimybę įvertinti atnaujintas centro patalpas, susipažinti su naujausiais „Volvo“, „Renault“ ir „Dacia“ automobilių modeliais ir daugiau sužinoti apie „Sostenaplius“ naudotų automobilių prekybos ir nuomos padalinius.

Kiekvienam klientui – lojalus asistentas

Pristatydamas savo profesinius tikslus, Š.Čekanavičius teigė sieksiantis, kad uostamiesčio „Sostena“ taptų visapusiškai geriausiu automobilių centru regione. Naujasis vadovas trumpai pristatė ir priemones, kuriomis bus skatinamas klientų lojalumas ir gerinama aptarnavimo kokybė.

Pasak Š.Čekanavičiaus, artimiausiu metu Klaipėdos „Sostenoje“ bus pradėta taikyti moderni „Volvo Service 2.0“ aptarnavimo programa, kurioje numatyta kiekvienam klientui priskirti lojalų autocentro asistentą.

„Mano nuomone, nauja sistema bus daug patogesnė pačiam klientui, nes jo automobilio techninę istoriją nuolat seks tas pats specialistas. Žmogus visuomet galės jam paskambinti ir gauti visą reikiamą informaciją apie savo automobilį. Specialistas taip pat praneš, kai ateis laikas automobiliui atlikti techninę apžiūrą ir privalomąjį techninį aptarnavimą – pakeisti tepalus, filtrus, diržus“, – kalbėjo Š.Čekanavičius.

Pasak Š.Čekanavičiaus, vadovaujantis šia programa automobilio savininkui bus suteikta išsami informacija, kas buvo atlikta remontuojant ir kokia yra bendra automobilio mechanizmų būklė. Taip pat, klientui pageidaujant, po remonto ar apžiūros transporto priemonė savininkui bus atiduota nuplauta ir švariu salonu.

Naujojo vadovo teigimu, Klaipėdos „Sostenos“ klientams taip pat bus suteikta galimybė nemokamai atnaujinti savo automobilio programinę įrangą. Be to, pasak Š.Čekanavičiaus, vairuotojai, kuriems centre dėl remonto darbų teks palikti transporto priemonę, reikalui esant, galės pasinaudoti pakaitiniu bendrovės siūlomu automobiliu arba gauti geriausią pasiūlymą, kaip nusigauti į pageidaujamą vietą.

Akį traukė nauji automobiliai

Šventėje buvo pristatyti ir nauji automobiliai. Renginio svečiai turėjo galimybę iš arčiau apžiūrėti naujausius automobilių „Dacia“ ir „Renault“ modelius. Taip pat – ir ilgai lauktą „Volvo V40“ automobilį.

Š.Čekanavičius džiaugėsi, kad „Dacia“ automobiliai kasmet užima vis didesnę Lietuvos automobilių rinkos dalį.

„Šie automobiliai Lietuvoje sparčiai populiarėja. Jie yra nebrangūs, tačiau labai patvarūs ir ekonomiški. Gal “Dacia„ nepasižymi išskirtiniu dizainu ir nėra prabangos ženklas, tačiau ieškantiesiems tinkamo kainos ir kokybės santykio šio gamintojo automobiliai tikrai tiks. Apie jo patikimumą byloja ir kasmet beveik dvigubai augančios “Dacia„ pardavimų apimtys Lietuvoje“, – kalbėjo naujasis regiono ir Klaipėdos atstovybės vadovas.

Daugiausia dėmesio renginyje sulaukė naujasis „Volvo V40“ modelis. Mat būtent šį automobilį transporto priemonių saugumą vertinanti organizacija „Euro NCAP“ pripažino saugiausiu 2013-ųjų automobiliu. Tokio pripažinimo naujasis „Volvo V40“ sulaukė už modernią saugumo sistemą, kuri priverčia automobilį sustoti, jei susidūrimas su kliūtimi yra neišvengiamas. Šiame modelyje taip pat yra įmontuotos specialios oro pagalvės, kurios susidūrimo su pėsčiuoju momentu išsiskleidžia po automobilio gaubtu.

Pasak naujojo vadovo, šiuo metu su nekantrumu yra laukiama 2015 m., kai „Volvo“ automobilių gama visiškai atsinaujins ir prasidės ilgai lauktas „New Volvo Range“ etapas. Artimiausiu metu, pasak Š.Čekanavičiaus, tikimasi sulaukti esamų modelių atnaujinimo ir visiškai naujų „Volvo V40 CrossCountry“ ir „Volvo XC90“automobilių pristatymo.

Didelio šventės dalyvių dėmesio sulaukė ir naujasis 4-os serijos „Renault Clio“ automobilis. Dar 1990 m. pradėti gaminti pirmieji „Renault Clio“ visuomet išsiskyrė savo dizaino elementais. Šiemet „Renault“ kompanija į rinką nusprendė išleisti sportiško, tačiau taip pat ir elegantiško dizaino automobilį, kuris jau sulaukė palankių specialistų įvertinimų ir Lietuvoje.

Paslaugos – 150 km spinduliu

Naujojo regiono vadovo teigimu, šiuo metu „Sostena“ yra plačiausias specializuotų autocentrų tinklas šalyje ir savo paslaugas klientams gali pasiūlyti 150 km spinduliu visoje Lietuvoje. Nors Klaipėdos „Sostena“ šiemet skaičiuoja jau 13 metus, pasak Š.Čekanavičiaus, ambicijos būti geriausiais nesumažėjo.

„Nors ekonominė krizė automobilių prekybos rinkoje paliko ilgalaikių padarinių, džiaugiamės, kad pastaraisiais metais rinka atsigauna ir pardavimai kasmet auga. Todėl tikiuosi, kad šiemet juos pavyks padidinti dar 10 proc.“, – prognozėmis dalijosi Š.Čekanavičius.

Pasveikinti naujo vadovo į renginį atvyko ir bendrovės „Sostena“ prezidentas Donetas Karčiauskas. Tardamas sveikinimo žodį D. Karčiauskas džiaugėsi, kad Klaipėdos atstovybė pateko į geras rankas, ir vylėsi, jog naujajam regiono vadovui pavyks įgyvendinti visus planus.

Bendrovė „Sostena“ praėjusiais metais minėjo savo gyvavimo 20-ies metų jubiliejų. 1992 m. Vilniuje įkurta bendrovė pirmoji Lietuvoje pradėjo prekiauti naujais „Volvo“ automobiliais. Per daugiau nei du dešimtmečius „Sostena“ savo atstovybes įsteigė Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Per šiuos metus „Sostena“ taip pat tapo tokių pasaulyje žinomų automobilių gamintojų kaip „Renault“, „Dacia“, „Jaguar“, „Land Rover“ ir „Range Rover“ specializuotais prekybos bei aptarnavimo atstovais Lietuvoje.

Užs. 1068608





Šiame straipsnyje: Sostenaautomobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
tegul jie pradziai susitvarko su savo nuolat susiraukusiais priemejais

Antanas

Antanas portretas
Pardavimų konsultantai puikūs, bet serviso priėmėjai daro gėdą Sostenai.

butu gerai

butu gerai portretas
kad kurdami vizija pagalvotu kaip pritraukti vartotoja, viena karta apsilankiau Sostenoje ir supratau,kad ten tik dideles kainos, o nei supratimo nei noro remontuoti nerasta, kitaip kaip asilais vadinti negali, nes del uzsikimsusio kuro filtro man pasiule keisti kuro siurbli ir purkstukus.... asilu asilai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių