Klaipėdos senamiestyje apiplėšta juvelyrinė parduotuvė (papildyta)

Ketvirtadienio vidurdienį uostamiesčio Tiltų gatvėje įvykdytas ginkluotas apiplėšimas. Pagrobti beveik visi parduotuvėje buvę aukso dirbiniai.

I nedidukę parduotuvėlę, kuri visai neseniai netoli senosios turgavietes atvėrė duris ir viliojo klientus nuolaidomis, įsiveržė keli vaikinai. Jie slėpė veidus.

Pardavėjai pagrasinta ginklu.

Plėšikai sudaužė parduotuvės vitrinas ir susirinko visus juvelyrinius dirbinius. Liko tik atsitiktinai išmesti papuošalai.

Kiek ir kokių aukso dirbinių pagrobta, dar nėra tiksliai žinoma.

Plėšikai paspruko, tačiau pareigūnai tikisi netrukus juos demaskuoti ir sučiupti.

Esama duomenų, kad nusikaltimą įvykdė trys nusikaltėliai.

Jie pagrasino panašiu į pistoletą daiktu. Nusikaltimas truko vos kelias minutes. Parduotuvę saugo privati saugos tarnyba, kuriai apie nusikaltimą buvo pranešta tada, kai plėšikai pabėgo iš parduotuvės.

Klaipėdoje panašių nusikaltimų nebūta senokai.

Papildyta 09.30 val.

Plėšikai pagrasino ginklu ir pareikalavo pardavėjų rakto nuo parduotuvės durų. Viduje jie sudaužė tris vitrinas ir susišlavė daugiau nei 100 tūkst. litų vertės aukso dirbinių su briliantais.

Panašu, kad nusikaltėliai ruošėsi apiplėšimui ir žinojo, kad keletą pastarųjų dienų šioje parduotuvėje beveik nebuvo lankytojų, be to, buvo parengę planą, kaip greitai pabėgti.

Įvykio vietoje pirmą kartą dirbo uostamiesčio patrulių Egidijaus ir Anos Šlekonių užauginti tarnybiniai šunys, kurie pareigūnus atvedė iki vietos, kur nusikaltėliai greičiausiai buvo palikę automobilį.

Tai pareigūnams leido suprasti, kad plėšikai galėjo būti užfiksuoti gatvę filmuojančių vaizdo kamerų. Spėjama, kad jie – ne vietos gyventojai.

Parduotuvės prekės buvo neapdraustos, viduje nebuvo vaizdo kamerų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jawol

jawol portretas
Siaubas, vidury dienos, vidury miesto... :(

Aš portretas
Ir niekas nieko nemate,,,O kur buvo apsauga?Juk parduotuvelė maža

key fighter

key fighter portretas
Palaukite,bus kai Čikagoje...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių