Klaipėdos savivaldybėje pradėjo veikti užraktai

Uostamiesčio savivaldybės pastate Liepų gatvėje pirmadienį pradėjo galioti nauja gyventojų priėmimo tvarka – interesantai gali patekti tik į pirmą pastato aukštą.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorės pavaduotojas Viačeslavas Karmanovas tvirtino, jog incidentų išvengta.

Vis tik kai kurie klaipėdiečiai iš įpročio bandė patekti ne tik į pirmą, bet ir į kitus pastato aukštus. Tačiau jiems kelią užkirto durys, kurios atrakinamos specialia elektrone kortele.

„Viskas gerai. Nesklandumų nekilo. Niekas nebandė išlaužti durų. Kai kurie iš įpročio bandė patekti į kitus aukštus, bet tik tiek“, – pasakojo V.Karmanovas.

Pasak pavaduotojo, žmonės, kurie atėjo išspręsti klausimų, naudojosi terminalu, laukė eilėje.

V.Karmanovo teigimu, pirmosiomis dienomis incidentų nepavyks išvengti. Juolab, kad savo ataskaitas turi pateikti švietimo įstaigų vadovai.

„Žiūrėsime, kaip dažnai jie turi ateiti į savivaldybę ir spręsime, ar duoti nuolatinius elektroninius raktus. Pirmosiomis dienomis tvarkos griežtai nesilaikysime. Iškilusius nesusipratimus spręsime. Priprasime prie naujos tvarkos“, – pabrėžė V.Karmanovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

demo

demo portretas
O kam svietimo vadovam ataskaitas nesti i savivaldybe? as galvojau, kad jau seniai popieriai nenesiojami is kabineto i kabineta ir nesiuntinejami pastu. Paemei ir permetei e-mail'u ar atskanavai ir nusiuntei ta ataskaita. Tai ar cia svietimo vadovai is akmens amziaus, ar savivaldybe, kad popierius kaip pries 20m. vieni kitiems nesioja? O gal prie ataskaitos ir dovanele kaip pries 20m. buvo iprasta prideda, kad ataskaita neuzkliutu ir sekmingai patvirtinta butu. Tada aisku tokiu reikalu nei e-mailu nei kitaip nesutvarkysi. Reik asmeniskai susitikt ir atnest ir iteikt. Labai noretus tiket, kad taip nera.

Savivaldybės

Savivaldybės portretas
veikėjai, nei jūs mums reikalingi, nei mes jums reikalingi. Užsimūrykit ir sėdėkit. Nieko nepasikeis.

Zigmas

Zigmas portretas
pagaliau gales ramiai brendziuka su kava gurksnot, joks interesantas nesutrukdys
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių