Klaipėdos meras: sprogdinti petardas Teatro aikštėje reikia uždrausti

Naujuosius metus Teatro aikštėje sutikęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas pasibaisėjo, kaip tai yra nesaugu.

„Tikrai reikia ieškoti įvairiausių formų ir būdų, kaip riboti petardų ir kitų sprogstamųjų užtaisų sprogdinimą Teatro aikštėje per masinius žmonių susibūrimus. Negalima žmonių minioje pasidaryti savotišką poligoną tokiems neprofesionaliems fejerverkams ir petardoms, tai per daug rizikinga“, - tvirtino V.Grubliauskas.

Jis pasidžiaugė tuo, jog Klaipėdoje naujametę naktį nuo petardų nukentėjo tik vienas žmogus – mažametė mergaitė Naujakiemio gatvėje.

„Tai – Dievo apvaizda, nes nelaimių tikrai galėjo būti daugiau. Džiaugsmas ir perdėta euforija negali kelti grėsmės nė vieno šalia esančio žmogaus sveikatai ir gyvybei, todėl ir reikėtų riboti petardų sprogdinimą Teatro aikštėje, kai joje yra minia klaipėdiečių“, - įsitikinęs Klaipėdos meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimondas

Raimondas portretas
Tai, ką, surūpino meriūga. Kvaila, kad nežino savo tiesioginių pareigų. Ot Pareigis tai žinojo. Ir gentvilų klikai niekas kelio neduodavo

Raminta

Raminta portretas
Gaila, bet tikrai nelaimingas atsitikimas buvo ne vienas. Prie Pilies tilto vaikinui, šonu išlėkusi petarda sudegino kelnes, merginai apdegino kojas...

pagaliau

 pagaliau portretas
Taip mere, pagaliau nors kiek konkretesnių darbų. Juk garsėjame Lietuvoje susižalojimais petardomis. Dar liūdniau, kad fejerverkams negalioja jokios ramybės valandos, švenčiama, kada nori, ir keik nori. Tas šventimas- nuo Jūsų mylimo džiazo laikų. Norime ramesnių vakarų ir saugių švenčių. Nes neduok dievem prasidės kokia stichinė nelaimė, potvynis, avarija mieste dėl dujų ar naftos- niekas nesuprasime jokių signalų. Galvosime ir vė kažkas ...švenčia.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių