Klaipėdos boksininkus sveikino meras V.Grubliauskas

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas spaudė rankas Lietuvos bokso čempionate Vilniuje aukso medalius iškovojusiems uostamiesčio boksininkams.

Miesto galva pasveikino svorio iki 60 kg grupėje čempiono vardą apgynusį Gytį Vaitkų, taip pat nugalėtoja svorio per 81 kg grupėje tapusią 17-metę Kristiną Rimkutę ir jų trenerį Eugenijų Vaitkų.

Trečiasis čempionas Mantas Balčiauskas (iki 75 kg) ir treneris Antanas Skripkauskas negalėjo dalyvauti pagerbtuvėse, nes išvyko į turnyrą Jelgavoje (Latvija).

„Klaipėda neturėjo garsių boksininkų, kaip antai Danas Pozniakas, Algirdas Šocikas, tačiau miesto bokso istorija nesibaigia. Tikiuosi, kad ateityje ir mes turėsime garsų sportininką“, – sveikindamas atletus sakė meras.

V.Grubliauskas pasidžiaugęs, kad uostamiestyje jaučiamas tradicinio bokso renesansas ir palinkėjęs garbingos kovos ringe odinės pirštinės meistrams įteikė padėkos raštus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

petras

petras portretas
Sveikinimai boksininkams ir boksininkems, o taip pat pagarba treneriams!

grazi pora

grazi pora portretas
kristina ir grubliauskas :)

gera foto

gera foto portretas
meras pats kaip cempionas rankas laiko :) saunuoliai boksiorai ir saunus treneriai, rankas dar auksciau ir i olimpiada !
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių