Klaipėdos apskrities policiją papildys Žemaitijos komisariatai

Nuo balandžio Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadams nebeskaudės galvos dėl kontrabandos pamaryje ir bus aktualesnis degtindarių gaudymas.

Balandį laukiama naujovių perskirstant policijos komisariato pavaldumą. Šilutės rajono policijos komisariatas bus pavaldus Tauragės apskričiai.

Klaipėdos apskrities policijos komisariatui bus priskirti Plungės ir Rietavo komisariatai.

Iki šiol Šilutės policininkai buvo pavaldūs Klaipėdos apskrities policijos vadams, tačiau jų veiklą kontroliavo ir koordinavo Tauragės apygardos prokurorai.

Tuo tarpu plungiškių ir rietaviškių policininkų vadovai buvo Telšiuose, o prokurorai bei apygardos teisėjai – Klaipėdoje.

Juokaudamas Klaipėdos apskrities policijos viršininkas Benonas Ivanauskas sutiko su mintimi, kad nuo pavasario vis labiau pamirš kontrabanda bei su šiuo pogrindiniu verslu susijusius pamario nusikaltimus ir dažniau girdės apie naminę degtinę gaminančius žemaičius.

Plungės ir Rietavo rajonuose yra panašus skaičius gyventojų bei policininkų, kiek Šilutės rajone. B.Ivanauskas džiaugėsi, kad dviejų Žemaitijos rajonų komisariatai iki šiol buvo tarp geriausiai tvarkančių savo finansus.


Šiame straipsnyje: policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

ppp

ppp portretas
nuotrauka tai nors mirk is juoko. "pasisveikinimas" neziurint viens i kita. vamzdiec. nafik tokias nuotraukas det? bulvarine spauda kvepia ir tiek. dar bent straipsnis smaikstus butu, o cia kasdieniai policijos 'pasikeitimai', kurie naudos neduoda is tikro.

Stribas

Stribas portretas
Pypiec, tas pats pypis tik kitoje rankoje.

Švarko skvernelis

Švarko skvernelis portretas
Mokyklos rajono pseudopolicininkas - rašytojas ir generalinis PK, kuris "įtinka", nes nieko negalvoja ir neprieštarauja.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių