Klaipėdoje sudegintas laidotojų namelis ant ratų

Laidojimo verslo konkurentų kova Klaipėdoje nerimsta. Vienai laidojimo įmonei priklausantis namelis ant ratų, stovėjęs greta miesto morgo, padegėjų sudegintas.

Gaisras kemperyje Liepojos gatvėje šalia 45-uoju numeriu pažymėto pastato, plykstelėjo sekmadienį vakare. Kai atvyko ugniagesiai, visas namelis buvo apimtas liepsnos. Jo išgelbėti nepavyko. Sudegė namelis ir visi jame buvę daiktai.

Kemperis priklausė individualios įmonės savininkui Valdui Čeponiui. Vėliau jis pranešė, kad gaisru padarytas 12 tūkst. litų nuostolis. Ugnyje sudegė ne tik įmonės darbe reikalingi daiktai, bet ir dokumentai. Iš namelio išnešti 2 dujų balionai.

Gaisro metu apdegė greta stovėjusio automobilio „Mercedes Benz Sprinter“ posūkio galinė lempa, nusilupo automobilio „Renault Twingo“ dešinės pusės dažai, aptirpo galinis ir prekinis buferis.

Manoma, kad gaisrą sukėlė padegėjai.

Nors V.Čeponis neįvardija, kas galėjo jam pakenkti, galima spėti, kad tai konkurencinės kovos išdava.

Pernai lapkričio viduryje panašiu būdu sudegintas kitas tos pačios įmonės namelis ant ratų. Tąkart pradėję tyrimą pareigūnai kol kas neatsakė į klausimą, kas padegėjas. V.Čeponis stebėjosi, kad iš bylos dingo vaizdo kamerų įrašai, ir mano, kad antrojo gaisro kaltininkų paieškos baigsis tokiu pat rezultatu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gebelsas

gebelsas portretas
jeigu pravaziuoti nuo Islauzo iki Birstono tai yra trys sudege buvusiu uzegu vietos: palei ,,Kubila,, prie Prienu ir palei pat Birstona... Veikia tik ,,kaukazietiski,, palei Prienus.... kokia prielaida galima daryti? Gal kas norite tiekti maitinimo paslaugas siame ruoze?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių