Klaipėdoje nuo petardos nukentėjo dviejų metų mergaitė

Klaipėdos apskrities specialiosioms tarnyboms Naujųjų metų naktį darbo netrūko. Ypač intensyviu darbymečiu galėjo pasigirti policijos pareigūnai.

Klaipėdos apskrities policijos atstovo teigimu, viso praeitą naktį buvo sulaukta net 340 iškvietimų. Tačiau rimtesnių nelaimių ar incidentų, policijos teigimu, nebuvo.

Policijos duomenimis, dažniausiai pareigūnams teko tramdyti alkoholinių gėrimų padauginusius asmenis bei spręsti buitinius konfliktus.

Taip pat policijos pareigūnams naktį buvo pranešta, jog Klaipėdoje, Naujakiemio gatvėje buvo sužalota dviejų metų mergaitė. Išeinant iš laiptinės, mažametei į veidą pataikė šventinė petarda. Mergaitei nustatytas nudegimas ir nosies kaulo lūžimas. Vaikui buvo paskirtas ambulatorinis gydymas.

Taip pat pareigūnai pranešė, jog antradienio naktį buvo rastas nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčio vyro lavonas. Jo mirties aplinkybės tiriamos.

Klaipėdos priešgaisrinės tarnybos atstovų teigimu, ši naktis neišsiskyrė iš kitų budėjimo naktų. Pasak pareigūnų, rimtesnių incidentų užfiksuota nebuvo. O Klaipėdos mieste buvo užregistruotas vos 1 pranešimas.

Greitosios pagalbos darbuotojų teigimu, Naujųjų metų naktį  buvo užregistruoti viso 53 iškvietimai, tačiau pacientų su rimtesniais sužalojimais sulaukta nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mija

Mija portretas
Kokie neatsakingi tevai, vaikus gi galima saugiai palikti seneliams arba buti ramiai namuose, as niekada neimu vaiku i lauka fejerverku ziuret, nerizikuociau taip. Gaila mergaites.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių