Klaipėdoje – jau 21-oji statybų verslo paroda

Trečiadienį Klaipėdos arenoje prasidėjo keturias dienas truksianti statybų verslo paroda „Individuali statyba 2013“ bei sodo idėjų mugė „Mano sodas 2013“.

Šią savaitę, balandžio 17-20 dienomis Klaipėdos arenoje veiks, kaip juokauja organizatoriai, pilnametystės sulaukusi 21-oji statybų paroda.

Šį kartą renginyje sulaukta rekordinio dalyvių skaičiaus – net 240 įmonių, kurio eksponuoja ir parduoda savo prekes.

Parodoje didelis dėmesys skiriamas alternatyviai energetikai ir aplinką tausojančioms inovacijoms.

Renginio partneris „Lietuvos vėjo energetikų asociacija“ pirmąją parodos dieną organizuoja tarptautinę konferenciją „Darnioji namų energetika“, kurioje lankysis svečiai iš Danijos, Švedijos, Norvegijos.

Pirmą kartą Lietuvoje bus pristatyti Norvegų kompanijos „Green solution” švarios elektros energijos stendai bei danų kompanijos BIKWAY - draugiški aplinkai, saugūs moduliniai dviračių takai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sodininkas zenonas

sodininkas zenonas portretas
nepirkit vaismedžių be medelio paso. Sumokį 30 Lt ar daugiau ir neprigyją.Kur kelionės ir darbo išlaidos, laikas. Šiais metais vėl eisiu pirkti. Užsirašykit pardavėjo duomenis.

Petras

Petras portretas
Klaipėdos meras Grubliauskas mažiausiai du kartus važiuodamas į darbą iš Melnragės (kur gyvena) į Klaipėdą, net nepastebi, kad miškelis prie jo namo virto jau nebe šiukšlynu, o dvokiančiu sąvartynu. Jei tarybiniais metais Klaipėdos vykdomajame komitete dirbo 40 klerkų, tai šiandien jų yra per 600 ir pakliūti pas juos neįmanoma, nes reikia specialaus leidimo ir tai naudinga patiems biurokratams, kad nekas nematytų, jog klerkai neturi ką veikti. Galėtų Grubliauskas išvaryti tuos bezdelnikus išvalyti nuo šiukšlių mišką prie mero namų, - bent naudos būtų. Beje, kai dar Melnragėje buvo seniūnija su girtuokle seniūne, tokio šiukšlyno tikrai nebuvo. Dabar miškelis prie autobuso stoties užverstas plastmasiniais buteliais, krūmai prie viešbučio "Morena" rodo, kad viešbučio darbuotojai ir gyventojai visas šiukšles išmeta per langus. Apie tai, kad kopos prie jūros jau primena Klaipėdos sąvartyną ir kalbėti nereikia. Melnragės pliažas nuo žiemos pavirto šunšūdžių kaupykla. Įdomu pro kur savo svečius prie jūros veda meras Grubliauskas su Grubliauskiene ir Grubliauskiukais, nes takas prie jūros yra užpustytas smėliu. Matyt taip merui gražiau, o gal jis net nežino, kad kelių priežiūros tarnyba turi specialius nedidelius buldozeriukus-valytuvus? O gal mužikas visada ir visur lieka mužiku, nes jam malonu gyventi smirdančiame šiūkšlyne, betvarkėje, nes tų dalykų jis nei mato, nei užuodžia...

Viktoras

Viktoras portretas
Juokingai skamba, bet kad pritraukti pirkėjus įvedamas mokestis tiems pirkėjams. Kiek aš suprantu paroda yra reklaminis renginys ir turi buti nemokamas lankytojams. Šio vietoje viskas atvirkščiai. Su tokia politika ko gero sulaksim, kad patekti į turgus bei parduotuve reikęs nupirkti įėjimo bilietą, kaip į uždara kažkokį klubą. Nesuprantamas šios parodos tikslas. Ko gero tikslas buvo tarp savęs susipažindinti parodos dalyvių ir gamintojų ir vienas kitam pardavinėti savo produkcija, o ne pritraukti potencialių pirkėjų. Aš nenusiteikęs mokėti už svetima reklama ir nueisiu į standartini parduotuve, kur mane laukia (kol įėjimas nemokamas).
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių