Klaipėdoje eismo sąlygos išlieka sudėtingos

Eismo sąlygos Klaipėdoje šeštadienį išliko sudėtingos. Pagrindinės miesto gatvės padengtos storu, suplūkto sniego sluoksniu. Kai kur yra susidariusios provėžos. Slidu.

Kelininkai tvirtino, jog didžiausia problema, kad barstoma druska veikia tik kai vyraujanti oro temperatūra mažesnė nei 10 laipsnių. Tačiau nors ji neveikia ji vis tiek barstoma.

Barstyti gatves smėlio ir druskos mišiniu taip pat neišeina. Smėlio galima pilti tik ribotą kiekį, nes jis virsta luitu.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis šeštadienį 8 valandą ryto Klaipėdoje buvo 21 laipsnis šalčio, 11 valandą – 20.

Vairuotojams patariama būti atsargiems ir budriems.

Dėl šalčio jiems ryte sunkiai sekėsi užkurti ir automobilius. Vieni tą bandė daryti į pagalbą pasitelkę kaimynus, kiti, neužvedę mažinos, rinkosi viešąjį transportą.


Šiame straipsnyje: sniegaspūga

NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrant

emigrant portretas
O valyti nebandet...?

to 1

to 1 portretas
jie neturi su kuom . be to sako prie pliuso lygtais turetu istirpti...

x

x portretas
Kaip visada ,kol žaliavo žirginėliai gyrėsi ,kad viskam pasiruošę . Girdi ,tik pabando žiema pasirodyti , kad duosim jai šluotomis ,o kai kiek pasnigo gavosi chaosas ,baisiau nei Rasyjos gūdumoje. Nevalo ,nebarsto ir apskritai nėra jokios technikos mieste,jei nemoka dirbti -tegu birbynėm groja :)))
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių