Klaipėdietis vagies paieškai pasitelkė socialinį tinklą

Klaipėdietis socialiniame tinkle „Facebook“ intensyviai ieško jį apšvarinusio piliečio.

Prieš porą dienų vienas klaipėdietis socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė žinią, jog jis buvo apvogtas viename iš uostamiesčio Herkaus Manto gatvėje esančių restoranų. Negana to, nukentėjęs asmuo, savo socialinio tinklo paskyroje išplatino ir vagyste įtariamojo piliečio nuotrauką su prierašu:

„Dėmesio, prašau biški pagalbos, reikia surasti šitą liurbį, 2013-02-16 restorane ėjo visiems gerai per striukes ieškodamas piniginių, jei kas nors matėt ar žinot, kas čia per veikėjas, praneškit, skoloj tikrai neliksiu, pasidalinkit šita foto su kitais, gal pavyks rast tą vargšelį…”, - žinutėje rašo klaipėdietis.

Galimai vagystę įvykdžiusio asmens nuotrauka daryta restorano apsaugos kameromis.

Išplatinus šį pranešimą, juo jau pasidalino beveik 700 socialinio tinklo vartotojų. Tad galima teigti, kad socialiniai tinklai tampa ir puikia bei pigia priemone padėti policijai kovoti su nusikalstamumu.


Šiame straipsnyje: vagisKlaipėdaFacebook

NAUJAUSI KOMENTARAI

Beraštis

Beraštis portretas
Biški???

wtf

wtf portretas
Gerai kad tu rastingas mulki

Močiutė

Močiutė portretas
Tai šaunus jaunimas auga..Vieni tingi pasidirbti litukų,tai pavagia.O šaunesni ir labiau mokyti internetą pritaiko gyvenimo problemom spręsti.Man pradeda patikti skaityti žinias per kompiuterį,ne laikraštį..O klaipėdiečiai nevienodi...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių