Kino teatre „Pasaka" – naujos pramogos šeimai

Nuo šio rudens kino teatras "Pasaka" žada tapti dar patrauklesnis šeimai.

Be jau tradicija tapusių "Beibikino" bei "Šeimos seansų" nuo šio rugsėjo kino teatras tėvelius su mažais vaikais pakvies į kūrybines dirbtuvėles "Savaitgalis su Pasaka".

Kino teatras "Pasaka" kartu su edukologe Austėja Landsbergiene nuo rugsėjo 11 dienos pradės naują renginių ciklą šeimoms, kuris, kaip tikisi projekto organizatoriai, taps gražia tradicija. Jau nuo šio rugsėjo kiekvieno mėnesio 2-ąjį šeštadienį kino teatro "Pušku Pušku" salėje dirbtuvėlių dalyviai prisimins gražiausias pasaulio pasakas, atliks kūrybines užduotis skaitytos pasakos tema, o po dirbtuvių visi kartu žiūrės pasakos ekranizaciją.

Renginio "Savaitgalis su pasaka" tikslas – skatinti tėvelius kuo daugiau laiko praleisti su savo atžalomis, lavinti jų vaizduotę, ugdyti kūrybiškumą bei skiepyti meilę pasakoms. Šis renginys yra vasarą edukologės Austėjos Landsbergienės organizuoto pasakų skaitymo Sereikiškių parke tęsinys. Projektas "Vasara su Pasaka" sulaukė ypatingo jaunų šeimų susidomėjimo bei gausaus dalyvavimo, todėl buvo nuspręsta šią idėją tęsti ir renginį perkelti į kino teatrą "Pasaka".

Jau šį šeštadienį, 12 valandą prasidės pirmasis "Savaitgalis su Pasaka", kurio tema - Hanso Kristijano Anderseno pasaka "Bjaurusis ančiukas". Po dirbtuvėlių lankytojų laukia animacinio filmo "Bjaurusis ančiukas ir aš" kino seansas.

Daugiau informacijos apie renginį www.kinopasaka.lt arba elektroniniu paštu pasaka@kinopasaka.lt.


Šiame straipsnyje: pasakakinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių