Kino salė - pamėgtas įsimylėjėlių lizdelis

Šv. Valentino dienos vakarą ne tik savo antrąsias puses, bet ir kino filmus pamėgusios poros greičiausiai praleis kine. Patogu, tamsu ir šilta - puiki atmosfera bučiniams.

Įsimylėjėlių taikiklyje - šią savaitę startavusi kino juosta "Valentino diena", rodoma "Forum Cinemas" kino teatruose.

Apie 17 val. buvo likusi vos kruopelė bilietų į vakarinius filmo seansus. Į 19.15 val. seansą kino centre "Forum Cinemas Vingis" buvo vos 11-a laisvų vietų iš 249.

"Forum Cinemas Akropolis" į 18.45 val. seansą turėjo 88 bilietus. 388 bilietai jau buvo nupirkti. Tačiau telefonu atsiliepusi kasininkė įspėjo, kad bilietus derėtų rezervuotis iš anksto, nes atvykus prie kasų jų jau gali nebebūti. Rasti laisvų vietų iki seanso likus kelioms minutėms iš esmės nėra galimybių.

Negavę bilietų į norimą romantinę komediją, Šv. Valentino dienos vakarą kine panūdę praleisti vilniečiai gali laimę bandyti kino centre "Skalvija". Sekmadienį ten - prancūzų komiška drama "Mano draugės draugas", kurioje megsis meilės trikampis.

Seno gero kino mėgėjai jaukią užuovėją nuo pūgos gali rasti kino teatre "Pasaka". Vasario 14-ąją kino teatras apsimes, kad ir Vilniuje veikia senas kino teatras su paryžietiškomis tradicijomis. „Pasakos“ projektorius braškės, šviesdamas senas prancūziškas juostas, o programa „Bohema. Paryžius. Vilnius“ nuskraidins žiūrovus į praeitį per pusę amžiaus į aistromis, jausmais ir sentimentais dvelkiančią epochą.

19.15 val. ten žiūrovų laukia 1969 m. miuziklas "Šerburo lietsargiai". 21.15 val. "Pasakoje" - 1954 m. "Prancūziškas kankanas".  

"Pasakos” kino teatras įsimylėjėlių lauks gražiai, stilizuotai pasipuošęs. Lankytojai galės fotografuotis ateljė kampelyje, veiks meilės paštas.

 

 


Šiame straipsnyje: Valentino dienakinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių