Ketvirtadienis - nuolaidų diena „Megoje“

Ketvirtadienis prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ skelbiama nuolaidų diena, kurios metu daugelyje „Megos“ parduotuvių bus galima apsipirkti  30 proc. pigiau.

„Balandį atšilęs oras skatina mus visus atnaujinti ne tik buitį, namus, bet ir pasirūpinti savimi - įsigyti naujos avalynės, drabužių. Todėl tokia nuolaidų diena - puiki proga pradžiuginti save bei įsigyti reikalingų daiktų pigiau“, - sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Nuolaidų dienos metu prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ 30 proc. nuolaidą beveik visoms prekėms taikys statybos, remonto ir buities prekių tinklo „Senukai“ parduotuvė, taip pat 30 proc. nuolaida visoms ne maisto prekėms ir 40 proc. nuolaida buitinei technikai bei drabužiams bus taikoma parduotuvėje „Rimi Hypermarket“.

Prie akcijos prisijungia ir beveik visos „Megoje“ esančios drabužių ir avalynės, kūno priežiūros prekių, aksesuarų ir dovanų, specializuotų prekių parduotuvės, taip pat kavinės ir restoranai, kuriuose bus taikomos nuolaidos nuo 10 iki 50 proc., bei kino centras „Cinamon“, kuriame visą ketvirtadienį bilietas į kiną kainuos tik 6 litus.

Visas nuolaidų sąrašas paskelbtas interneto svetainėje www.mega.lt.


Šiame straipsnyje: čiuožyklamegos čiuožykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių