Ketvirtadienio nusikaltimai sostinėje

Ketvirtadienį Vilniaus miesto policija užregistravo 65 pranešimus apie nusikaltimus sostinėje. Dar 21 užregistruotas Vilniaus apskrityje.

Vilniuje nuo kitų žmonių smurto nukentėjo trys asmenys, tarp jų – septyniolikmetis, kurį subačiaus gatvėje sumušė grupė jaunuolių. Užfiksuotas vienas išžaginimo atvejis.

43 vilniečiai vakar nukentėjo nuo vagių: aptiktos trys vagystės iš butų, ir 11-ka iš automobilių, dar viena transporto priemonė nuvaryta. Penki asmenys buvo apiplėšti miesto gatvėse, o vienas net savo namuose, į juos įsiveržus kaukėtiems plėšikams.

Vilniaus apskrityje užfiksuota 17 vagysčių - trys iš butų ir trys iš automobilių, dar du automobiliai pavogti. Du žmonės apiplėšti

Ketvirtadienį Vilniaus policijai buvo pranešta apie 24 eismo įvykius. Juose keturi žmonės sužaloti.

Vilniaus apskrityje užregistruotos šešios eismo nelaimės, kuriose žmonės nenukentėjo. Policijai Vilniuje įkliuvo du neblaivūs vairuotojai, dar vienas - Vilniaus apskrityje.

Už administracinius teisės pažeidimus vakar nubausta 215 pažeidėjų sostinėje ir 52 už jos ribų.

Vilniuje sulaikyta 16 įtariamųjų, Vilniaus apskrityje - 12.

Policijos pareigūnai pastarąją parą ramino 25 šeimyninius ginčus Vilniuje ir 8 Vilniaus apskrityje. Į nakvynės namus „Sala" iš sostinės gatvių buvo pristatyta 13 asmenų.


Šiame straipsnyje: suvestinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių