Per Kaziuko mugę dirbs papildomos policijos pajėgos

 

Kovo 5 - 7 d. Vilniuje rengiamoje Kaziuko mugėje viešąją tvarką užtikrinti bei transporto srautams reguliuoti metamos papildomos policijos pajėgos.

Kaip praneša Vilniaus apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas, atsakingas policijos pareigūnas, atsižvelgęs į susirinkusių žmonių skaičių, gali apriboti ar visiškai uždrausti eismą greta mugės teritorijos esančiose gatvėse.

Policijai talkins saugos tarnybos darbuotojai, saugosiantys prekybininkų turtą, prižiūrėsiantys aptvertas lauko kavines ir prekybos alkoholiu vietas, kontroliuosiantys, kad iš šių teritorijų nebūtų išsinešami alkoholiniai gėrimai.

Saugos tarnybos darbuotojai dirbs prie Gedimino pr. ir Vasario 16 -osios g., Gedimino pr. ir Jakšto g., Šventaragio g. ir Radvilaitės g., Maironio ir Volano gatvių sankryžų, kur rūpinsis viešąja tvarka ir eismo saugumu (jei bus būtina - lėtins pėsčiųjų srautą, kontroliuos transporto priemonių patekimą į mugės teritoriją).

Nakties metu (nuo 20.00 iki 8.00 val.) dvi saugos tarnybos reagavimo grupės patruliuos mugės teritorijoje.

Mugės metu dirbs tiek uniformuoti, tiek ir neviešai, civiliais drabužiais patruliuojantys pareigūnai, padėsiantys išvengti kišenvagių kėsinimosi, kitų galimų asmeninio turto vagysčių.

„Mugės lankytojams linkime maloniai ir naudingai praleisti laiką, tačiau nepamiršti būtino atsargumo bei budrumo“, - rašoma komisariato pranešime spaudai.

 


Šiame straipsnyje: Kaziuko mugėpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių