„Kauno švara“: miesto gatvės nuvalytos puikiai

Kauno savivaldybė antradienį išplatino pranešimą apie nepatenkinamą gatvių būklę ir įspėjo „Kauno švarą“. Bendrovė atkerta, kad gatvės nuvalytos puikiai.

„Šį antradienį, sausio 24 d., bendrovės „Kauno švara“ vykdyti gatvių valymo ir barstymo darbai nebuvo atlikti kokybiškai – dalies gatvių danga buvo padengta sniegu ir plikledžiu. Reaguodama į tai, Kauno miesto savivaldybė kreipėsi į bendrovę „Kauno švara“ ir pareikalavo, jog iki 16 val. gatvių valymo ir barstymo paslaugos būtų suteiktos pakartotinai“, – rašoma antradienį po pietų išplatintame savivaldybės pranešime.

„Kauno švaros“ Miesto valymo skyriaus viršininkas Vytas Bancevičius portalui sakė, kad gatvės nuvalytos puikiai, o pranešimą parengę žmonės neišmano gatvių priežiūros technologijų.

„Tai yra tų, kurie tai rašė, problema. Gatvės nuvalytos puikiai“, – įsitikinęs V.Bancevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

7 val.

7 val. portretas
ryto,gatviu buklė būvo tragiška :(((

vairuotoja

vairuotoja portretas
Gatvės buvo baisios...automobiliai sankryžose buksavo ir čiuožinėjo... Savanorių pr.ir kitos didžiosios buvo nubrauktos vienu pravažiavimu, o mažesnės visiškai nevalytos...Tikriausiai Kauno švaros vadovo gatvė buvo nuvalyta...o jis kitų gatvių nemato...Atleist iš darbo tokį vadovą, kuris nesugeba organizuot darbo...

Bancevičiui

Bancevičiui  portretas
Pagrindines gatves pabarstote, pavalote, ir norite ordino? Tai kviečiu į svečius Žaliakalnyje. Iškart sakau, be džipo bus prastai ir visa pakazucha nueis šuniui ant uodegos.
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių