Kauno savivaldybėje Kalėdų senelis pasijuto kaip vaikų darželyje

Į paskutinį tarybos posėdį susirinkusius miesto politikus pasveikino Kalėdų senelis. Tokia tradicija savivaldybėje gyvuoja jau ne pirmus metus.

Kol į posėdžių salę rinkosi vėluojantys politikai, partijos Tvarka ir teisingumas frakcija ėmėsi iniciatyvos ir pasveikino kolegas praėjusių šv.Kalėdų ir ateinančių Naujų metų proga.

Frakcijos seniūnė Aušra Ručienė linkėjo tarybos nariams, kad kitąmet visi būtų vieni kitiems tolerantiškesni ir draugiškesni. „Kad gruodį žydėtų alyvos“, – sakė A.Ručienė ir paskelbė, kad tvarkiečiai kolegoms dovanoja ir muzikinį sveikinimą. Tarybos nariams dainavo solistė Sabina Martinaitytė su savo studentu Andriumi Apšega.

„Labas rytas, mieli vaikučiai“, – į politikus kreipėsi raudonai pasidabinęs Kalėdų senelis ir suskubo teirautis, kaip jie gyvena.

„Gerai gyvenate? O iš ko jūs gerai gyvenate, a?“ – susidomėjo raudonskvernis. Nesulaukęs atsakymo, Kalėdų senelis susigriebė: „Šitame vaikų darželyje aš jau esu buvęs. Salė ta pati, ir direktorius tas pats – nieko naujo“.

Bet Kalėdų ir Naujųjų metų  personažas nepagailėjo ir gerų žodžių miesto politikams: gyrė už Žalgirio areną, dėkojo už darbus ir teisingus sprendimus.

Kiekvienam tarybos nariui Kalėdų senelis padovanojo po stiklinį drakoniuką – ateinančių Drakono metų simbolį.

„Tęskite savo misiją toliau“, – dėkodamas Kalėdų seneliui palinkėjo meras Andrius Kupčinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mb

mb portretas
tai ne vaiku darzelis ,ten naturalna "durhata"

jo

jo portretas
jo, "vaikų" darželis, kur durys be rankenų...

idomu

idomu portretas
gal you tube yra sitas senio vizitas?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių