Kauno rajono choras savo gerbėjams ruošia staigmeną

Kauno rajono choras „Božolė“ savo gerbėjams netrukus surengs pirmąjį pasirodymą Kaune.

„Nuostabus, jaunatviškas ir labai perspektyvus“,  –  taip viename interviu chorą apibūdino jo lyderis, muzikantas Aleksandras Ivanauskas. Neseniai suburtame kolektyve dainas traukia 16 laimingųjų, į projektą patekusių po krupščios atrankos. Vieni dainuoti pradėjo dar vaikystėje, įgūdžius tobulino muzikos mokyklose, kiti sublizgėjo anksčiau rodytose televizijos laidose.

Vasario 18 d. klube „Combo“, Kaune skambės ne tik pirmosiose „Chorų karų“ laidose žiūrovus sužavėjusios dainos „Mama, pakylėk ligi dangaus“ ir „Aukštumos" – choristai žada nustebinti dar vienu naujai suskambėjusiu kūriniu ir savo soliniais pasirodymais.

Praėjusį sekmadienį TV3 projekte „Chorų karai“ susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, „Božolė“ choras užėmė penktąją vietą.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
Ačiū už tokią puikią idėją pinigus skirti žmonių nuskriaustiems gyvūnams, t. y. "Penktai kojai". Jūsų dainos puikios. Kauniečiai ir rajono gyventojai, balsuokime už tokį puikų chorą, nes kol kas Akmenė, Vilnius, Panevėžys mus lenkia balsų kiekiu. Kažkaip iki šiol to nebuvo.

Nuomone

Nuomone portretas
Klausimas ar tas balsavimas tikras? tikrai netikiu, kad Kaunas tiek mazai balsu surinko, nes pats ir visi aplinkui balsavom, negi Akmenej daugiau zmoniu? netikiu ir kad uz zona balsuoja tiek daug. Manau jau dabar aisku kas laimes.

Rimas

Rimas portretas
Aciu uz tokia pigia saviveikla. Runkeliams viskas tinka...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių