Kauno policininkai mokosi užsienio kalbų

Net 200 Kauno apskrities policijos komisariato pareigūnų kibo į užsienio kalbų kursus. Jie kalbų mokykloje „Gloria lingua" gilina anglų, vokiečių ir prancūzų kalbų žinias. 

Kauno apskrities policijos komisariato Personalo skyriaus organizacinių reikalų specialistė Loreta Liutvinavičienė teigė, kad pareigūnai noriai mokosi kalbų.

„Nė vieno nereikėjo raginti. Kai tik kuriam nors nebepavyksta lankyti kursų, į jo vietą iš karto atsiranda keli pretendentai. Pareigūnams tai puiki galimybė nemokamai patobulinti savo užsienio kalbų žinias", - sakė L.Liutvinavičienė.

Anot jos, policijos vadovai suinteresuoti, kad pareigūnai mokėtų bendrauti užsienio kalbomis, būtų išsilavinę. „Labai smagu girdėti, kad dauguma pareigūnų mokosi stropiai, atlieka namų darbus", - sakė L.Liutvinavičienė.

Pareigūnai užsienio kalbų žinias tobulina kalbų mokykloje „Gloria lingua". Mokyklos projektų vadovė Inga Jotautienė taip pat teigė, kad dauguma pareigūnų yra stropūs mokiniai. „Daugelis jų supranta, kad užsienio kalbos žinios pravers gyvenime. Su pareigūnais gana lengva bendrauti. Tiesa, jie prašo per pamokas nekalbėti viena tema - apie nusikaltimus", - pastebėjo I.Jotautienė.


Šiame straipsnyje: policijakalbų kursai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių