Kauno pilyje – Helovinas su elektronine muzika

Penktadienį nuo 22 val. Kauno pilyje  vyks elektroninės muzikos  renginys, kuriame pagrindinis vaidmuo atiteks Psy-trance muzikos skambesiui.

Renginį „Hellsing Saikodelicastle" organizuoja Kauno regiono turizmo informacijos centras ir tarptautinė filmų kūrėjų asociacija „Freimas".

Renginyje bus trys „aktyviosios" scenos: pirmoji - Proggflow scena - bus skirta Progressive psy- trance, antroji - Darrrkflow scena - Dark psy-trance  muzikos postiliams. Trečioji, Chillout scena, kvies pailsėti nuo intensyvaus ritmo ir pasiklausyti ramesnių garsų.

Renginyje dalyvaus gerai šios muzikos gerbėjams žinomi Lietuvos didžėjai Gido, Atman, Trantic, Zenyth, Nektaras ir kiti. Taip pat pasirodys svečiai iš užsienio: dj Daheen (Australija ) ir dj MakadaM (Švedija). Ypatingai laukiamas australo  Dave Le  Breton (dj Daheen) pasirodymas. Pastarasis žinomas ne tik kaip elektroninės muzikos kūrėjas, bet ir kaip puikus instrumentalistas, savo muzikiniuose pasirodymuose kombinuojantis elektroninę muziką su gyvais instrumentais.

Renginys dedikuojamas „Hellsing" komiksų tematikai. Netrukus pasirodysiančios Lietuvos knygynuose pirmosios „Hellsing" komiksų knygos prezentacija įvyks ir „Hellsing Saikodelicastle" renginyje.

10 išradingiausiųjų, kurių kostiumai geriausiai atspindės Helovino šventę, bus apdovanoti komiksų knygomis ir Kauno regiono turizmo informacijos centro įsteigtais prizais.


Šiame straipsnyje: muzikaHelovinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių