Kauno oro uoste lėktuvai jau leidžiasi (dar papildyta)

Kauno oro uostas darbą atnaujino trečiadienį popiet. Visą dieną dėl plikšalos negalėję nutūpti lėktuvai, Karmėlavoje nusileido apie 17 valandą. Pirmieji nutirpusį nusileidimo taką išbandė du greitojo oro pašto lėktuvai, kurie iš ryto nutūpė Vilniaus oro uoste. Apie 17.15 val. Kauno oro uoste nusileido iš Birmingemo atskridęs „Ryanair" lėktuvas. Tikimasi, kad šįvakar apie 21.15 val. Karmėlavoje pavyks nutūpti iš Dublino atskrisiančiam orlaiviui.

Trečiadienį apie 9 valandą Kauno oro uoste negalėjo nusileisti du greitojo oro pašto lėktuvai, atskridę iš Malmės ir Varšuvos. Dėl ant nusileidimo tako susidariusios plikšalos orlaiviai pasuko į Vilniaus oro uostą ir ten nusileido.

Antradienį vakare tarp 17 ir 18 valandos Kauno oro uoste buvo priversti nusileisti du „Lietuvos avialinijų" lėktuvai, atskridę iš Egipto kurortų Hurgados ir Šarm-el-Šeicho ir turėję nutūpti Vilniuje. Skrydžių bendrovės „airBaltic" lėktuvas, atskridęs iš Kopenhagos, taip pat antradienį vakare leidosi Karmėlavoje.

Kaip portalui pasakojo Kauno oro uosto direktorius Arijandas Šliupas, trečiadienį 11.35 val. Kaune turėjęs nusileisti „Ryanair" lėktuvas, atskridęs iš Stanstedo oro uosto, dėl plikledžio nenutūpė. „Nors ant tako nuolat pilame specialų skystį, kurio granulės tirpdo ledą, lėktuvai oro uoste leistis negali. Iš Londono prieš vidurdienį atskridęs lėktuvas pasuko į Rygos oro uostą", - pasakojo A.Šliupas.

Antradienį vakare Tarptautiniame Vilniaus oro uoste lėktuvai negalėjo leistis ir kilti nuo 17.15 val. iki 18.15 val.


Šiame straipsnyje: lėktuvaiplikledisoro uostai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių