Kauno mokyklos tikisi ministerijos paramos

Švietimo ir mokslo ministerijos Švietimo aprūpinimo centras pakvietė mokyklas teikti paraiškas pagal tris mokyklų tobulinimo programas. Į kvietimą atsiliepė nemažai Kauno aspkrities mokyklų.

Kauno apskrities viršininko administracijos specialistų buvo atrinktos šios mokyklos: Kėdainių specialioji mokykla, Kauno apskrities kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų ugdymo centras, Kaišiadorių specialioji mokykla, Kauno apskrities kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų ugdymo centras, Kauno apskrities Juozo Naujalio muzikos gimnazija, Kauno apskrities specialioji mokykla.

Šių mokyklų sąrašas pateiktas Švietimo ir mokslo ministerijos Švietimo aprūpinimo centrui.

Projekto mokyklos bus aprūpintos baldais, kompiuterine ir kita įranga, skirta mokytojo darbo vietoms, bibliotekai bei technologijų, gamtos ir menų kabinetams įrengti.

Šiuos projektus numatoma įgyvendinti 2009-2013 m. Planuojama, kad pirmosios įrangos, baldų ir mokymo priemonių siuntos į mokyklas bus pristatomos 2010 metų pradžioje.

Iki įrangos ir baldų pristatymo projektų mokyklų laukia pasirengimo darbai - jose turi būti atlikti patalpų remonto ir interneto prieigos įrengimo darbai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių