Kauno kino studijos direktoriaus postas – ne itin viliojantis

Iš Kauno kino studijos direktoriaus posto dar kovą pasitraukus Edvinui Bindokui, tik nuo šio penktadienio buvo paskirtas laikinasis vadovas. Juo tapo Mantvydas Žalėnas.

Artimiausiu metu žadama paskelbti kino studijos direktoriaus konkursą, tačiau savivaldybėje jau dabar abejojama, ar jame, be M. Žalėno, atsiras daugiau norinčiųjų dalyvauti. Nors dar savaitės pradžioje kalbėta, kad yra penki potencialūs kandidatai.

Vicemeras Stanislovas Buškevičius neslėpė, kad bandė įkalbėti ne vieną žmogų dalyvauti konkurse, tačiau sulaukė neigiamų atsakymų. „Vieni sakė, kad nenori, kiti, kad neturi laiko tokiai veiklai“, – sakė vicemeras.

M.Žalėnas yra Vytauto Didžiojo universiteto menotyros bakalauras, gamina reklamas, dirbo leidykloje „Obuolys“, pardavinėjo reklamą kino teatruose, atveža ir platina kino filmus Lietuvoje, kino reklamos agentūros „CinemaAds“ direktorius.

Vicemeras tikino, kad laikinąjį direktorių jam rekomendavo kultūros meno pasaulio atstovai. „Jis paliko man neblogą įspūdį, jam netrūksta energijos“, – pareiškė S.Buškevičius.

„Išrinkti naują direktorių bendrovėms “Kauno švara„, “Kauno energija„, “Kauno gatvių apšvietimas„ yra tūkstantį kartų lengviau, nei rasti kino studijai vadovą. Gal po 5–10 metų situacija bus kitokia“, – pridūrė politikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija

Marija portretas
Buvom Aido Giniočio koncerte ROMUVOJE š.m. balandžio 10. Salėje - pelėsių stiprus dvokas. Artistas atsiprašė, kad TAS kvapas ne nuo jo. Visas 2 valandas jautėsi TAS kvapas. Bet dar baisesnis kvapas tvyro tualetuose ir šalia jų. GĖDA.

A

A portretas
Lai Buškevičius pasikviečia į tą postą Čičioliną. Ot suklestėtų Kauno kino studija - dešimt porno filmų per savaitę išleistų.

pijokas

pijokas portretas
baigesi pinigai, baigesi ir norinciu i toki reikalinga miestui posta...gal buskevicius kokia nauja ideja turi? kauno planetariuma gal sumaste irengt ?labai energingas ir protingas verslininkas-politikas...tik gal nelabai supranta ko jis sedi miesto tarybos posedziuose...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių