„Kauno dienos“ prenumerata - patogu ir pigu

Net ir baigiantis metams neslopsta srautas kauniečių, užsukančių į "Kauno dienos" redakciją užsiprenumeruoti laikraštį kitiems metams. Tokio skaitytojų aktyvumo priežastis - smarkiai atpigusi laikraščio prenumerata metams, kai jo ateinama atsiimti į redakciją.

"Tai puiki proga taupyti ir rūpintis savo sveikata, - tvirtino šypsodamasi kaunietė Aldona Vinogradova. - Vasarą išvažiuosiu ilgam iš miesto, todėl laikraštį prenumeruoju tik pusmečiui. Apskaičiavau, kad, atsisakiusi laikraščio pristatymo į namus, sutaupysiu 60 litų ir, kas svarbiausia, kasdien pasivaikščiosiu gryname ore eidama pasimti laikraščio į redakciją. Maža to, negadinsiu, kaip anksčiau, nervų, kai nerasdavau laikraščio savoje pašto dėžutėje, kurią kažkas vis išplėšdavo."

Pašnekovė prisipažino, kad kiekvieną dieną jaučiasi šventiškai, nes, pasiėmusi laikraštį, užsuka į parduotuves, kavinėje susitinka su draugėmis išgerti puodelio kavos. Žodžiu, skaitytoja patenkinta galimybe atsiimti laikraštį redakcijoje, nes tai, anot jos, teikia ne tik įvairios naudos, bet ir malonumą.

A.Vinogradovos mintims pritarė ir Apolonija Armanavičiūtė, kuri "Kauno dieną" prenumeruoja jau du dešimtmečius: "Ateisiu į redakciją atsiimti laikraščio, nes tokiu atveju už metinę prenumeratą sumoku net 120 litų mažiau, nei tada, kai laikraštis atnešamas į namus." Beje, tokia prenumeratos forma naudojasi ir daugybė miesto įmonių, įstaigų bei organizacijų, taupančių savo pinigus.

Kaunietis Viktoras J. pasidžiaugė, kad sugebėjo laikraštį užsisakyti visiems metams, nors atėjęs į redakciją kišenėje teturėjo keliasdešimt litų. "Šis stebuklas įvyko todėl, kad pasinaudojau redakcijos pasiūlymu pasirašyti sutartį, pagal kurią iš mano asmeninės sąskaitos kiekvieną mėnesį bus nurašomi 23 litai. Tai ne tik patogu žmonėms, neturintiems didesnių pajamų, bet ir suteikia jiems galimybę kiekvieną mėnesį sutaupyti kelis litus - ši ir kitos sąlygos numatytos sutartyje", - patikslino Viktoras J.

Prenumerata priimama ne tik redakcijoje (Kęstučio g. 86), bet ir dienraščio kioskelyje (Vytauto pr. 23), "Kauno spaudos" kioskuose (šiuose kioskuose negalima sudaryti Viktoro J. minėtos sutarties) ar per spaudos platintojus, aptarnaujančius prenumeratorius jų gyvenamajame rajone.


Šiame straipsnyje: Kauno diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių