Kauno centre nuvirtęs medis suknežino automobilius

Pirmadienio pavakarę ne visi darbo dieną baigę kauniečiai turėjo, kuo grįžti į namus. Keturi to paties likimo vairuotojai savo transporto priemones rado prispaustas nuvirtusio masyvaus medžio. Kai kurie automobiliai sumaitoti nebepataisomai.

Nelaimė įvyko apie 17 val. K.Donelaičio gatvėje esančio viešbučio „Reval Hotel Neris“ kieme. Nuvirtęs medis kliudė ir smarkiai apgadino iš viso keturias apynaujes transporto priemones.

Labiausiai nukentėjo 2002-ųjų metų laidos „BMW 530“. Jį nuvirtęs medis suknežino taip, kad kėbulas kone perlinko pusiau. Laimė, viduje tuo metu nebuvo nei vairuotojo, nei keleivių.

Rimtų nuostolių neišvengė ir greta stovėjusių kitų trijų automobilių šeimininkai. Medžio šakos gerokai aplamdė 2007-aisiais pagamintą „Mercedes-Benz A180“ ir 2004 metų gamybos “Audi A6”. Pastariesiems išdaužyti stiklai, sulamdyti stogai, apibraižytos kitos išorės detalės. Kiek menkesniais įbrėžimais atsipirko „Peugeot“.

Į nelaimės vietą iškviesti ugniagesiai gelbėtojai benzininiu pjūklu supjaustė didžiulį medį. Pasitelkus į pagalbą traktorių, rastai nuritinti į šalį.

Pareigūnai kol kas tikslių duomenų neturi, tačiau viliasi, kad visos nukentėjusios transporto priemonės buvo apdraustos. Jų šeimininkai patirtą materialinę žalą dar tikslina.


Šiame straipsnyje: medisnuvirto medis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių