Kaunietis pasipriešino policijai ir padegė butą

Galimai nuo narkotinių medžiagų apsvaigęs kaunietis policijos pareigūnams grasino kirviu ir dalgiu, padegė butą ir vos pats nežuvo liepsnose.    

Pas Šančiuose, Linų gatvėje gyvenančią pažįstamą moterį atėjęs 25 metų jaunuolis šėlti pradėjo penktadienį vakare. Kol kas dėl nežinomų priežasčių kilusio buitinio konflikto metu svečias išdaužė du buto langus. Dėl to buvo iškviesta policija, kurios pareigūnus karštakošis pasitiko ginkluotas kirviu.

Juo vaikinas nukirto prie gamtinių dujų baliono pritvirtintą žarną, į virtuvė ėmė veržtis dujos. Pareigūnai nedelsiant iškvietė ugniagesius ir iš vaikino atėmė kirvį, tačiau jis stvėrė šalia stovėjusį dalgį, kuriuo pradėjo mosuoti prieš policininkus. Dalgiu grasindamas jaunuolis viešosios tvarkos sergėtojus išvijo iš buto ir užrakinęs jo duris padegė dujas. Kilusios didelio gaisro metu jaunuolis atsidūrė spąstuose, nebesugebėjo atrakinti durų, karštligiškai bandė jas išlaužti. Duris išvertė policininkai. Į lauką ištrūkęs padegėjas buvo jau apsvilęs, tačiau rimtesnių nudegimų nepatyrė. Policininkams jaunuolis prisipažino tądien vartojęs ne vienos rūšies narkotinių medžiagų. Į areštinę uždarytas išsišokėlis policijai yra gerai žinomas, ne kartą teistas.

Padegto buto šeimininkė patirtų nuostolių dydžio kol kas nenurodė, tačiau akivaizdu, kad jie buvo dideli: išdegė kambariai, ugnis sunaikino juose buvusius daiktus. Dūmai užpildė ir antrame aukšte esančius butus.

Netoliese esančio namo gyventoja pasakojo, kad apdegusiame bute buitinių konfliktų būta ir anksčiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių