Kauniečiai atšaukia keliones į Paryžių (papildyta)

Poilsinių kelionių į Europos miestus organizatoriai atšaukia keliones į Paryžių, nes nepavyksta surinkti grupių. Meilės miesto ramybę sudrumstė streikai ir padidėjusi terorizmo grėsmė.

Neramumai Prancūzijos sostinėje tęsiasi – antradienį Paryžiuje planuojamas visuotinis streikas. Pastarosiomis dienomis demonstracijose dalyvavę tarptautinės žiniasklaidos atstovai pabrėžia, kad gatvėse tvyro neprognozuojama nuotaika.

Airijos pigių skrydžių bendrovės "Ryanair" pardavimų ir rinkodaros skyriaus vadovas Jungtinei Karalystei, Airijai ir Rytų Europai Laszlo Tamas "Kauno dienai" patvirtino kompanijos sprendimą atšaukti kai kuriuos skrydžius.

"Iš Kauno antradienį atšaukiamas reisas į Barseloną. Priežastis – visuotinis streikas Prancūzijoje", – teigė L.Tamas.

Aviakompanija "Ryanair" šiandien nevykdys maždaug 200 skrydžių iš įvairių Europos oro uostų. Beveik visi skrydžiai atšaukti iš Prancūzijos oro uostų – lėktuvai nekils į Italijos, Švedijos, Ispanijos, Vokietijos, Airijos, Didžiosios Britanijos ir kitų šalių oro uostus.

Cnnworld.com praneša, kad prezidento N.Sarkozy politika nepatenkintų gyventojų demonstracijos paralyžiavo Paryžiaus transporto sistemą.

Pirmadienį Saudo Arabija dar kartą perspėjo Prancūzijos specialiąsias pajėgas, kad šalis yra potencialus tarptautinio teroristų tinklo "al Qaeda" taikinys. Apie tokią grėsmę šį kartą prabilo Prancūzijos vidaus reikalų ministras Brice Hortefeux.

Kelionių agentūrų darbuotojams pastarosiomis dienomis nepavyksta surinkti turistų grupių į kai kuriuos Europos miestus, ypač į Paryžių.

Daugiau šia tema skaitykite antradienį "Kauno dienoje".


Šiame straipsnyje: streikas Prancūzijojestreikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių