Kaune šeštadienį - dar vienas Bagažinių turgus

Šeštadienį Kaune įvyksiančio Bagažinių turgaus rengėjai ragina žmones baigiantis vasarai „išsikuopti“ savo namus.

„Baigiantis vasarai ir prasidedant naujam intensyvių darbų sezonui - puiki proga „perkratyti" visus namų rakandus ir nereikalingus atvežti čia. Taip pat - proga sumažinti įvairaus „vasarinio" inventoriaus, kurio neretai prisikaupia daugiau negu reikia: pripučiamų vaikiškų paplūdimio žaislų, kamuolių, skėčių nuo saulės ir panašiai", - sakė renginio organizatorių atstovas Jonas Plenta.

Šiuo metu Bagažinių turguje galima įsigyti įvairių naudotų daiktų, tačiau prekiauti atvykstantiems žmonėms siūloma labiau atsižvelgti į sezoniškumą.

„Jei išmanote žolininkystės paslaptis, galite atsivežti savo rinktų vaistažolių. Maloniai laukiame žmonių, kurie galbūt turi derliaus perteklių iš savo sodo ar daržo. Artėja rugsėjis, tad gal atrasite dar visai gerą, bet jau nebenaudojamą mokyklinę kuprinę. Taip pat kviečiame drąsiai atvykti tuos, kurie nori prekiauti kambarinėmis gėlėmis, parduoti arba dovanoti šuniukus, kačiukus", - vardijo J.Plenta.

Jau penktą kartą prekybos miestelyje „Urmas" rengiamame turguje dažniausiai prekiaujama naudotais drabužiais, buitine technika, interjero detalėmis.

Žmonės čia taip pat atvažiuoja parduoti ar mainyti savo pačių laisvalaikiu kurtų papuošalų, paveikslų, įvairių rankdarbių. Beveik kiekvienas prekiaujantysis gali pasiūlyti senų ir visai neseniai perskaitytų knygų. Čia renkasi ir kolekcionieriai: galima įsigyti ar išsimainyti senų atvirukų, ženkliukų ir kitokių daiktų.

Šį kartą, Žolinės išvakarėse įvyksiančiame renginyje, svečiuosis ir žymiausi Lietuvos žolininkai.

Penktasis Bagažinių turgus vyks rugpjūčio 14 d., šeštadienį, nuo 8 val. automobilių aikštelėje, esančioje prekybos miestelyje „Urmas", prie Rytinės galerijos. Įvažiuoti patogiausia iš Taikos prospekto, per Garažų gatvę. Už prekybos vietą mokėti nereikia. 


Šiame straipsnyje: bagažinių turgus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių