Kaune remontuoti beveik 300 daugiabučių

Pastatų priežiūra užsiimančiai „City Service" grupei priklausančios įmonės per pusmetį Kaune kapitalinius remontus atliko 293 daugiabučiuose. Svarbiausiai darbais išliko stogų remontai - naujais stogais buvo perdengtas 41 daugiabutis.

Daugiausiai darbuotasi Dainavoje - čia nuo metų pradžios remontai buvo atlikti 170 namų, tai yra beveik visuose rajono daugiabučiuose. Daugelyje pastatų remontininkai lankėsi ne vieną kartą. Dažniausiai Dainavos daugiabučiuose buvo keičiama fekalinė, lietaus kanalizacija, šalto ir karšto vandens vamzdynai - šie darbai vykdyti 130 namų. Dar 50 daugiabučių darbininkai užsandarino sienų siūles.

Šilainiuose prižiūrėtojai rūpinosi blokinių sienų remontu - plyšiai buvo sandarinami 12 namų, taip pat 15 daugiabučių buvo atnaujintos karšto vandens sistemos. Centre įsibėgėjo avarinės būklės balkonų, kaminų remontai.

Taip pat Kauno daugiabučiuose buvo dažomos laiptinės, keičiamos laiptinių durys.

Baltijos šalių pastatų ūkio valdymo rinkos lyderei „City Service" įmonių grupei Kaune priklauso Centro seniūnijos namus administruojantis „Žaidas" ir Šilainių namus prižiūrintis „Namų priežiūros centras". Pati bendrovė „City Service" rūpinasi Dainavos daugiabučiais.

„City Service" taip pat prižiūri daugiabučius Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje, Palangoje, Pagėgiuose ir Šilutėje. Kompanijos paslaugomis naudojasi Sankt Peterburgo (Rusija) ir Rygos (Latvija) daugiabučių gyventojai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių